• C Novo mesto
  • 01:23
  • Ned, 22.05.2022

Pridružite se in bodite na dlani tudi vi

V uredništvu Na dlani pripravljamo novo številko časopisa, ki bo predvidoma izšla konec januarja. Vse dejavne občanke in občane, društva in druge ustanove vabimo, da pripravijo besedila, ki bi jih želeli objaviti.

 

 

V občinah Trebnje, Mirna, Šentrupert, Mokronog-Trebelno in Sevnica smo decembra izdali prvo številko novega lokalnega časopisa, ki smo ga poimenovali Na dlani. V njem predstavljamo dogajanje v omenjenih občinah.

 

V teh dneh že snujemo novo številko, ki bo predvidoma izšla konec januarja. Naša želja je, da bi časopis sooblikovalo čim več dejavnih občank in občanov, društev in ustanov, zato vas vabimo k sodelovanju.

 

Pripravite lahko sestavek, v katerem boste predstavili svojo dejavnost in dosežke, dogodke, ki ste jih izpeljali, ali projekte, ki jih snujete. Opozorite lahko na ovire, s katerimi se morebiti soočate, pohvalite tiste vidike, ki lajšajo vaše delo, ali zaupate, česa bi si v vašem okolju še želeli.

 

Kar bi radi delili z nami, lahko skupaj s fotografijo posredujete na elektronski naslov [email protected], in sicer do ponedeljka, 13. januarja.
Naše uredništvo bo prejeta besedila pregledalo in pripravilo za objavo.

 

Pridružite se in bodi na dlani tudi vi.

 

Uredništvo