Prodaja čistilne naprave na Mirni in prihajajoči dogodki v občini

12. apr. 2024, ob 11.50
Posodobljeno pred 2 mesecema
24
70 SEK

Župan Občine Mirna, Dušan Skerbiš, in direktor podjetja GOP, Ralf Pančur, sta nedavno podpisala pomembno pogodbo, ki zadeva prodajo oziroma odkup čistilne naprave na Mirni.

To strateško potezo so dokumentirale tudi fotografije podpisovanja, z občinskim arhivom kot ozadjem. Dogodek predstavlja ključni korak v nadaljnjem razvoju infrastrukture občine. Primopredaja čistilne naprave je predvidena še pred začetkom prvomajskih počitnic, kar zagotavlja nemoten prehod in nadaljevanje operativnih aktivnosti.

V duhu skupnosti in aktivnega udejstvovanja Občina Mirna organizira tudi več lokalnih dogodkov. Med njimi izstopa prireditev “Športnik leta občin Trebnje in Mirna 2023”, ki bo potekala v četrtek, 18. aprila, ob 18. uri v Kulturnem domu Mirna. Ta dogodek bo počastil športne dosežke in prispevke lokalnih atletov.

Nadalje, v tednu svetovnega dneva zdravja, bodo potekala različna predavanja in delavnice, ki se bodo odvijale 23. in 24. aprila. Te bodo obiskovalcem ponudile koristne informacije o ohranjanju zdravja in dobrega počutja.

Ljubitelji starodobnih vozil bodo prišli na svoj račun na 16. srečanju in blagoslovu starodobnih vozil, ki se bo zgodilo 27. aprila ob 9. uri pri gostilni Na obali.

Tradicionalno 41. prvomajsko srečanje pa bo potekalo 1. maja ob 11. uri pri Koči Plaz na Debencu nad Mirno, kar bo še ena priložnost za druženje in uživanje v naravi med prazniki.

Ti dogodki ne samo da krepijo skupnostni duh, ampak tudi prispevajo k večji prepoznavnosti in privlačnosti Občine Mirna kot destinacije za obiskovalce in domačine.

Tedenski horoskop za vse znake od 8. do 14. julija
Tedenski horoskop nadaljuje sanjske in romantične teme, ki so definirale prejšnjega. Luna narašča po čudoviti mladi luni v raku prejšnjega tedna in izziv je ugotoviti, kdaj je čas za korak napr

24
70 SEK