Prometna nesreča na avtocesti: dve osebi poškodovani

04. jun. 2024, ob 13.06
Posodobljeno pred 2 mesecema
39
50 SEK

Včeraj popoldne se je na avtocestnem odseku med izvozom Bič in Trebnje zahod zgodila huda prometna nesreča, v kateri je bilo poškodovanih pet ljudi. Voznik osebnega vozila je izgubil nadzor nad vozilom, zapeljal s ceste in se prevrnil. V nesreči, ki je sledila, je bilo udeleženih še pet vozil.

Nesreča se je zgodila včeraj ob 16.54. Osebno vozilo je zapeljalo s ceste v bližini izvoza Trebnje zahod, se prevrnilo in obstalo na kolesih za zaščitno ograjo. V vozilu je bila ukleščena ena oseba, ki so jo gasilci PGD Trebnje s tehničnim posegom rešili. Poškodovani osebi so reševalci nujne medicinske pomoči ZD Trebnje oskrbeli na kraju in ju odpeljali v SB Novo mesto.

Zaradi nesreče osebnega vozila je prišlo do naleta treh osebnih in enega tovornega vozila. V tem trčenju ni bilo huje poškodovanih, vendar so gasilci morali tudi na teh vozilih odklopiti akumulatorje in nevtralizirati razlite motorne tekočine.

Promet je bil zaradi nesreče nekaj časa zaprt, nastali pa so tudi daljši zastoji. Policisti so o dogodku obvestili pristojne službe in ugotavljajo vzrok nesreče.

Vir: PU

39
50 SEK