• C Novo mesto
  • 02:53
  • Ned, 21.04.2024

PU Novo mesto: Spor mladoletnikov na bencinski, starejši vzel oster predmet

Včeraj okoli 16. ure so bili črnomaljski policisti obveščeni o pretepu dveh mladoletnikov v prostorih bencinskega servisa. Takoj so se odzvali in po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih je prišlo do spora in pretepa dveh mladoletnikov iz okolice Črnomlja. 15-letnik je med pretepom z ostrim predmetom lažje poškodoval 14-letnika.

Alenka Drenik s PU Novo mesto ob tem dodaja, da pkoliščine kaznivega dejanja lahke telesne poškodbe policisti še preiskujejo, o ugotovitvah pa bodo po zaključeni preiskavi seznanili pristojno tožilstvo.

Pester dan

Policisti Policijske uprave Novo mesto so v zadnjih 24 urah posredovali v 69 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 215 klicev. Obravnavali so devet prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Posredovali so zaradi 11-ih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj lahkih telesnih poškodb, vlomov in tatvin. Posredovali so zaradi iskanja pogrešane osebe, požara, sprožitve v signalno varnostne naprave in nedovoljenih prehodov državne meje.

N. D.; Foto: Shutterstock