Velikonočni zajec odšel v Krško na vrtčevski vrt

27. mar. 2024, ob 06.50
Posodobljeno pred 2 mesecema
7
70 SEK
Pred vrati je Velika noč in vrtec Krško, enota Kekec je skupaj s svojimi vzgojiteljicami v Qlandii Krško pričaral na vseh njenih vhodih in ostalih delih nakupovalnega središča pravo vzdušje tega prazničnega pričakovanja. Otroci z vzgojiteljicami ter seveda starši so to izkoristili za prijeno druženje in pozdrav pomladi. 
qlandia krsko

Velikonočna razstava vrtca Videm.

Koliko pridnih rok je pripravilo razstavo in vse aktivnosti, ki so jih povezali s prebujanjem narave si lahko ogledate do 10.4.2024.
Včeraj na uradni otvoritvi Velikonočne razstave pa so si v Qlandii Krško ogledali predstavo o zajcu, ki ni maral zelenjave in se raje sitil s sladkarijo. Zajec otroke na koncu predstave spodbudi k vrtičkanju in pripravi zelenjave na okusen način, Qlandia Krsko pa je vrtcu ob tej priložnosti podarila semena, ki bodo zelenjavo rodila na njihovem vrtčevskem igrišču.
qlandia krsko

Zajec z zelenjavo in polnim trebuhom sladkarij.

Otroci s starši in ostali gostje so si razstavo po predatavi ogledali, se naužili igre na motoričnih talnih igrah in za svoj vrt našli vse kar potrebujejo v Sparovi trgovini. Semena, ki bodo vzklila in zelenjavo, ki bo zrasla pa pride k njim zalit in okusit tudi papaga Qlček.
Projektno sodelovanje #qlsvet #qlplanet je na lokalni ravni izrednega pomena, saj spodbuja družbeno povezovanje otrok, družin in predstavitve življenja vrtca v lokalnem okolju.
qlandia krsko

Druženje po predstavi in otvoritev razstave.

S.B.
7
70 SEK