• 27.04C Novo mesto
  • 19:15
  • Tor, 25.06.2019
  • Prijava

S ponedeljkom v Sloveniji nov ponudnik mobilne telefonije

Na slovenski trg v ponedeljek pod blagovno znamko Me2 oz. “Tudi jaz” vstopa nov ponudnik mobilne telefonije – podjetje Mega M. Kot prednosti svoje ponudbe izpostavlja prenos podatkov, kakovost storitev in pokritost v najboljšem omrežju v Sloveniji. V letu dni želi pridobiti 10.000 uporabnikov mobilnih telekomunikacij, v treh letih pa 50.000.

LJUBLJANA – S ponudbo ciljajo predvsem na mlade, poslovne uporabnike in tiste, ki potrebujejo večje količine prenosa podatkov, ki iščejo nekaj sodobnega, je na današnji novinarski konferenci v Ljubljani povedal direktor podjetja Matej Meža.

Za svojo ponudbo bodo v podjetju uporabljali omrežje Telekoma Slovenije, ki je po njegovih besedah najboljše v Sloveniji. S tem naj bi svojim uporabnikom zagotavljali najboljšo pokritost in kakovost storitve.

V okviru ponudbe Me2 so oblikovali šest paketov, ki so osredotočeni na podatke. Cene paketov se začnejo pri 4,99 evra, za kolikor je mogoče dobiti do 500 megabajtov prenosa podatkov, in segajo do 99,99 evra za paket brez omejitev, ki je namenjen najzahtevnejšim uporabnikom.

Po besedah solastnika podjetja Mirana Meže v podjetju največ stavijo na paket Kul plus, v okviru katerega za 19,99 evra ponujajo 10 gigabajtov prenosa podatkov, 1000 minut in 1000 sporočil SMS. Poseben paket pa so oblikovali tudi za turiste v Sloveniji. Vsi naročniki paketov Me2 bodo imeli telefonske številke v omrežni skupini 065, omogočen pa bo tudi prenos obstoječih številk. Naročniško razmerje bo najenostavneje mogoče skleniti prek spleta, na voljo pa bo tudi sklepanje naročnin na prodajnih mestih partnerskih podjetij.