Sabina, mati štirih otrok, pokopana, mami pokojne predan denar, ki ga je zbrala dobrosrčna frizerka

21. apr. 2024, ob 07.14
103
120 SEK

Frizerka Manuela Murko je z objavo na Facebooku vzpodbudila številne, ki so se odzvali in pomagali po svojih najboljših močeh.

MARKOVCI – V frizerskem salonu Ella z Vidma pri Ptuju so bili prvi, ki so začeli zbirati sredstva za štiri otroke, ki so po tragediji ostali brez mamice Sabine Arklinič, od katere so se na pokopališču poslovili minuli ponedeljek. Sabino sta brutalno pokončala njen mož Tomaž in njegova ljubica Aleksandra.

Dober odziv

Frizerka Manuela Murko je z objavo na Facebooku vzpodbudila številne, ki so se odzvali in pomagali po svojih najboljših močeh. Kar 3600-krat je bila njena objava deljena, izplen pa izjemen, ljudje pa izredno darežljivi, saj ljudi tragedija ni pustila ravnodušnih. Kar 10.055 evrov se je nabralo, poroča spletna stran Lokalec.si.

Denar pa predala mami pokojne, v prisotnosti župana in podžupanje občine Podlehnik. “Odleglo mi je, saj vem, da je denar v pravih rokah,” je za Lokalec.si povedala Manuela Murko.

Izjemna mama

“S tem pa si nisem niti mislila, da bom sebe in salon medijsko izpostavila, posledično tudi, da bom pod psihičnimi pritiski, saj je objava dosegla več kot 3.600 delitev, veliko je bilo klicev, še več sporočil z ganljivimi zapisi. Moram priznati, da me je to še bolj povezalo z nesrečno zgodbo, hkrati pa nisem imela izbire pobega od negativnih misli in pogovora o dogodku,” je še za Lokalec.si povedala Manuela, ki je na koncu nekaj besed namenila tudi Sabini mami:“Sabinina mama. To je ženska čistega srca, skromna in skrbna, kot je bila Sabina. Vzgojila je poštene in sočutne otroke.“

Tedenski horoskop za vse znake od 8. do 14. julija
Tedenski horoskop nadaljuje sanjske in romantične teme, ki so definirale prejšnjega. Luna narašča po čudoviti mladi luni v raku prejšnjega tedna in izziv je ugotoviti, kdaj je čas za korak napr

Brutalno dejanje

Slovenske novice poročajo, da je Sabino, mati štirih otrok, s kuhinjskim nožem sodila Aleksandra Š. V kuhinji v Biotermah Mala Nedelja je bila sodelavka Tomaža Arkliniča, moža umorjene.

Policija je bila obveščena o najdbi trupla v petek, 5.4., okoli 18.20, v bližini Kidričevega. Hitro je bilo ugotovljeno, da gre za nasilno smrt, za katero sta osumljena 37-letni Tomaž Arklinič in 33-letna ženska, oba iz lokalnega okolja in sodelavca, ki sta se odločila za skrajni korak zaradi nezadovoljstva v svojih partnerskih odnosih.

Več o tem:

Je osumljenka umora Sabine povezana tudi z zginotjem Simone Meglič? (nadlani.si)

Zadnje slovo od Sabine, na Facebooku pa jasen poziv za storilca: “Treba bo zahtevati dosmrtno kazen za oba!” (nadlani.si)

Po umoru Sabine njena prijateljica Janja besna na Tomaža: “Zaslužiš si, da bi umiral počasi, v mukah kot Sabina!” (nadlani.si)

Tomaž Arklinič – od priznanega kuharja do osumljenca za grozljiv umor (nadlani.si)

Po umoru Sabine se je oglasila njena botra: “Sedaj si sijoč angel na nebu. Vem, da boš še dalje čuvala tvoje štiri male angelčke!” (nadlani.si)

Pripravil: Nadlani.si
Foto: FB Frizerstvo Ella

103
120 SEK