Sabina pokopana, kaj bo s štirimi otroki?

16. apr. 2024, ob 05.04
Posodobljeno pred 2 mesecema
78
60 SEK

Osumljenca bremeni sum na umor v sostorilstvu, grozi jima najmanj 15 let zapora.

VIDEM, MARKOVCI – Včeraj so v kraju Videm pokopali 33-letno Sabino Arklinič, ki sta jo v pokončala njen mož Tomaž in njegova ljubica Aleksandra. Osumljenca se nahajata v priporu. Obema je bil za zdaj zaradi ponovitvene nevarnosti odrejen enomesečni pripor, ki se seveda lahko podaljšuje. Osumljenca bremeni sum na umor v sostorilstvu, grozi jima najmanj 15 let zapora.

CSD ukrepal

V tem času pa je Center za socialno delo Spodnje Podravje poskrbel za štiri otroke, ki so ostali brez matere, poroča Rtvslo.si. Kot dodajajo še, so otroci pri sorodnikih, ob tem pa so jim zagotovili tudi psihosocialno in psihološko pomoč.

Pomagajmo!

So pa na CSD Spodnje Podravje pojasnili, da je začela ptujska območna organizacija Rdečega križa Slovenije zbirati sredstva za otroke. Odprt je poseben račun: SI56 0420 2000 0348 846 z namenom nakazila Pomoč štirim otrokom po nasilni smrti mame in sklicem SI00 245115.

Po Facebooku: Kot prijatelj Aleksandre, vpletene v umor matere štirih otrok, se težko spopadam z občutki (nadlani.si)

Zadnje slovo od Sabine, na Facebooku pa jasen poziv za storilca: “Treba bo zahtevati dosmrtno kazen za oba!” (nadlani.si)

Po umoru Sabine njena prijateljica Janja besna na Tomaža: “Zaslužiš si, da bi umiral počasi, v mukah kot Sabina!” (nadlani.si)

Tedenski horoskop za vse znake od 8. do 14. julija
Tedenski horoskop nadaljuje sanjske in romantične teme, ki so definirale prejšnjega. Luna narašča po čudoviti mladi luni v raku prejšnjega tedna in izziv je ugotoviti, kdaj je čas za korak napr

Pripravil: Nadlani.si
Foto: www

78
60 SEK