• C Novo mesto
  • 02:34
  • Pon, 23.05.2022

Sedaj je uradno: ta znan igralec se po dolgem premoru vrača na televizijske zaslone

Mehiški igralec Fernando Colunga, ki je izjemno priljubljen tudi v Sloveniji, se po dolgem premoru vrača na televizijske ekrane. Novico je potrdil kar sam in priznal, da se izjemno veseli prihajajočega projekta, pri katerem bo zaigral v novi mini seriji televizijske hiše Telemundo.

Pred letom dni je Colunga zelo razveselil svoje oboževalce, saj je že takrat napovedal svoj povratek na male zaslone. Iz osebnih razlogov se je samo nekaj tednov po napovedanem povratku spet oglasil in naznanil, da si je premislil in da potrebuje še več premora, saj naj bi svoj čas namenjal drugim projektom, ki niso povezani z igranjem. A njegova ljubezen do igranja je očino premagala vse ovire, saj se igralec sedaj vendarle končno vrača.

Zaigral bo v mini seriji televizijske hiše Telemundo

Dobil je glavno vlogo v prihajajoči mini seriji, ki bo imela 10 epizod. Novico so potrdili tudi pri Telemundu, kjer se zelo veselijo sodelovanja s slavnim igralcem. Colunga je povedal, da bo s tem projektom debitiral pri medijski hiši Telemundo, in da se tega izjemno veseli: ”Upam, da bo publika tako zelo uživala ob gledanju serije, kot uživamo mi igralci na snemanju.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Telemundo Series (@telemundoseries)

Vrnitev na male zaslone je nekaj, kar Fernanda Colungo izjemno veseli in navdaja z optimizmom za prihodnost. To obdobje je označil za zelo pomembnega v svoji bogati karieri, v katerem se želi ponovno zbližati s publiko, s katero je v zadnjih letih odsotnosti prav zagotovo izgubil stik: ”Rad bi se zahvalil Telemundu za izkazano zaupanje in to priložnost, ki jo bom prav gotovo z veseljem izkoristil. Hvala vsem, da mi še naprej pustite sanjati v svojem sanjskem poklicu.” je še dejal.

Serija z originalnim naslovom Historia de un Clan (Zgodba enega klana) bo snemana po resničnih dogodkih in po prikazovala življenje grške družine v nekem določenem zgodovinsko zanimivem obdobju. Colunga bo igral Aquilesa Greca, upokojenega uradnika, ki je pripravljen storiti vse potrebno, da njegova družina ne bi izgubila pomembnega statusa v družbi. Po opisu sodeč se bo priljubljeni igralec tokrat lotil drugačne tematike, kot smo je bili vajeni v prejšnjih telenovelah, v katerih je igral. Serija se šele snema, tako da zaenkrat še ni znano, če jo bodo predvajali tudi pri nas.

Pripravil NaDlani.si; Foto: Instagram   

 

dolenjske lekarne