• 28.58C Novo mesto
  • 13:43
  • Pet, 19.07.2019

SI.MOBIL – Novo omrežje. Nove hitrosti. Nova doživetja. Na Dolenjskem!

Izjemno hitro pošiljanje slik in videoposnetkov, nemoteno gledanje mobilne televizije ali poslušanje spletnega radia, hitro prenašanje filmov in glasbe ter uporaba naprednih mobilnih tehnologij in spletnih aplikacij – vse to je že sedaj dostopno več kot 80 % prebivalstva, do leta 2017 pa kar 95 % prebivalstva tako v mestih kot tudi na ruralnih območjih Slovenije. Si.mobil namreč pospešeno pokriva prebivalstvo z dostopom do najsodobnejšega omrežja LTE.

Visoke hitrosti interneta na Dolenjskem in okrepljeno širše območje Kamenškega z 2G omrežjem
Si.mobil dostop do hitrega interneta prek omrežja LTE intenzivno širi tudi na Dolenjskem. V celotni regiji so poleg že pokritih območij v zadnjih tednih povečali pokritost na področju kot je Tržišče, Krmelj in Šentjanž, Kamenško, Grmovlje, Čadraže, Regrča vas, Cerovec, Šentjurška Gora, Hrast, Kučar, Gričice, Kot, Muljava, Kronovo, Vihre, Mirna Peč, Jesenje, Ostrež, Semič, Kapele, Podboršt in Kočevska Reka. Ob tem si prizadevajo v večji meri pokriti tudi območja, ki do sedaj niso imela možnosti dostopa do hitrega interneta – do konca letošnjega leta bodo pokrili vsaj še Radovico, Drašiče, Koprivnik, Mali Log in druge. Prebivalce širšega območja Kamenškega je dodatno razveselila še okrepljena pokritost z 2G omrežjem, ki ga je Si.mobil pripeljal skupaj s hitrim internetom.

Odlična doživetja v odličnem omrežju – s tehnologijo LTE

Tehnologija LTE uporabnikom omogoča enako hiter ali celo hitrejši dostop do vsebin na spletu, kot ga ponuja fiksno internetno omrežje. Tehnologija namreč omogoča hitrosti do 150 Mbit/s, ponekod celo do neverjetnih 300 Mbit/s. Zato je Si.mobil za uporabnike, ki nimajo dostopa do fiksnega širokopasovnega interneta ali niso zadovoljni z njim, pripravil pakete Domači internet. Ti zagotavljajo brezžično povezavo mobilnih naprav z internetom, s tem pa tudi kakovosten in enostaven dostop do interneta.
Vsem tistim, ki si želijo biti s spletom povezani kjerkoli in kadarkoli, Si.mobil ponuja tudi različne opcije za dostop do spleta z mobilnim telefonom in pakete za dostop do spleta s tablico ali računalnikom.

Hitri internet v vsaki zidanici
Internet je postal vsakodnevna dobrina, ne glede na to, ali smo v službi, doma, na poti, ali na počitnicah. Si.mobil je za potrebe internetnih storitev tudi v najtežje dostopnih kotičkih, kamor se umaknemo na dopust, pripravil paket Vikend internet, ki vam omogoča 2 GB prenosa podatkov brez mesečne naročnine po ceni 3 €/dan uporabe. S paketom Vikend internet boste do LTE omrežja hitro dostopali kjerkoli, na kakovosten in enostaven način.

Vir. Si.mobil

OGLAS_PPM_BOX_JAN15_203x271mm_PRESS