• C Novo mesto
  • 00:21
  • Sob, 18.05.2024

Gregor Čeglaj sporočil dve žalostni novici, oboževalci šokirani ….

Gregor Čeglaj, spomnili se ga boste po šovu Sanjski moški, pa tudi po  ocenjevanju slovenskih estradnic, je letos znova vzbudil veliko zanimanja, ko je komentiral vplivnice, jih žalil in “razkrival” njihove skrivnosti. Začel je organizirati tudi veliki dobrodelni dvoboj, v katerem bi se pomeril proti Anžetu Žerovcu (Poroka na prvi pogled), vendar, tako je včeraj sporočil, je dogodek odpovedan. Kaj točno se je zgodilo in zakaj je dogodek odpovedan, ni znano. Po njegovih besedah on ni imel s tem nič in zadeve ne  komentira.

A to še zdaleč ni vse, Gregor je že pred časom je svojim spletnim prijateljem razkril, da namerava izbrisati vse svoje račune z družbenih omrežij, zdaj pa je svojo napoved začel uresničevati.  V Instagram zgodbi je v posnetku je namreč pokazal, kako je na Facebooku izbrisal kar dva svoja profila. Prav tako je napovedal, da bo izbrisal Instagram in YouTube račun. Kdaj bo to storil, pa bo povedal malce kasneje. ‘Jutri sporočim, kdaj imam poslovilni IG live in potem izbrišem profil,« je še naznanil.

 

Omenimo, da Čeglaj že kar nekaj časa živi v ZDA, kjer je tudi njegov brat dvojček Uroš Čeglaj.

Sanjski Gregor ni našel ljubezni

Spomnimo, resničnostni šov Sanjski moški velja za enega najbolj uspešnih šovov na svetu! Lansko sezono je to bil tridesetletni  Čeglaj, ki je v oddaji poskušal najti ljubezen svojega življenja. Za njegovo srce se je pred kamero borilo kar osemnajst deklet, ki so bila med seboj popolnoma različna, stara med 18 in 39 let. Niti med sanjskim moškim in njegovimi dekleti je povezoval in razpletal priljubljeni voditelj Peter Poles. Gregor je na koncu izbiral med Tjašo Kramarič in Anjo Širovnik ter izbral slednjo, a se njuna ljubezen žal ni obdržala. Kot ob tem navaja wikipedia je Stanka Prodnik po ogledu 2. sezone za Mladino napisala, da je bila ta franšiza zastarela že ob prihodu v Slovenijo in da danes ta domačijski populizem in neokonservativno zahojenost gledajo le še med Tirolsko in Bolgarijo. Sanjskega moškega je označila za nerazgledanega mišičnjaka. Nekatere je zmotil profil tekmovalke Ane Pusovnik na OnlyFans, plačljivi spletni platformi za odrasle

N. D.; Foto: POP TV