Smrt velike ljubezni Aviciija

13. maj. 2024, ob 12.59
Posodobljeno pred 24 dnevi
12
70 SEK

Šest let po smrti priljubljenega švedskega didžeja Aviciija, pravega imena Tim Bergling, je svet pretresla novica o smrti njegove nekdanje partnerke, Emily Goldberg. Emily, ki je bila z Aviciijem v razmerju dve leti, je umrla začetek aprila, stara le 34 let. Vzrok smrti je bil pljučna embolija, bolezen, ki je nenadoma in brez opozorila terjala njeno življenje.

Emily in Avicii sta svojo zvezo začela leta 2011 in bila skupaj do leta 2013. V času njune zveze je bila Emily aktivna na družbenih omrežjih, kjer je pogosto delila skupne trenutke s svetovno znanim DJ-em. Po njegovi smrti v aprilu 2018 je Emily delila čustveno sporočilo, v katerem je izrazila svojo bolečino in ljubezen do Tima. V objavi na Instagramu je citirala besedilo pesmi, ki jo je Tim napisal zanjo: “‘Daj no srček, ne obupaj nad nama. Izberi me in pokazal ti bom ljubezen.’ Želim si, da bi bila vredna te ljubezni.”

Lansko leto je Emily na svojem Instagramu razkrila, da je premagala raka, kar je bil za njo velik uspeh in olajšanje. Vendar pa, ali je njena nedavna pljučna embolija kakorkoli povezana z njenim prejšnjim bolezenskim stanjem, ostaja neznanka.

Emilyina smrt je ponovno odprla rane pri mnogih, ki so bili blizu Aviciija, saj ponovno žalujejo ob izgubi nekoga, ki je bil del njegovega življenja. Ta dogodek je spomnil na pomembnost zavedanja o zdravstvenih tveganjih, kot so pljučna embolija, in na tragično kratkotrajnost življenja. Emily bo ostala v spominu kot živahna duša, ki je svoja leta delila z eno izmed najsvetlejših zvezd glasbene scene.

Tedenski horoskop za vse znake od 8. do 14. julija
Tedenski horoskop nadaljuje sanjske in romantične teme, ki so definirale prejšnjega. Luna narašča po čudoviti mladi luni v raku prejšnjega tedna in izziv je ugotoviti, kdaj je čas za korak napr

12
70 SEK