• C Novo mesto
  • 22:17
  • Sob, 13.08.2022

Šok v družini Tadeja Pogačarja: kolesar na IG: od novembra lani pogrešana njegova sestrična!

Od novembra lani sta pogrešani 52-letna Melisa Smrekar in njena 10-letna hči Julija Pogačar iz Radomelj.

KOBENHAVN – Danes se začenja 109. dirka po Franciji. Tadej Pogačar je eden glavnih favoritov za naslov najboljšega. A ima naš as v teh dneh tudi druge skrbi. „Na pomoč! Moja majhna sestrična Julija je pogrešana,“ je na svojem Instagramu delil objavo, kjer je razkril, da je pogrešana 10-letna Julija Pogačar njegova sestrična.

Od novembra lani

Zgodba ima dolgo brado. Od novembra lani sta pogrešani 52-letna Melisa Smrekar in njena 10-letna hči Julija Pogačar iz Radomelj. Iskalna akcija je stekla nemudoma, a še ni dala rezultata. Oče Peter ne obupuje, ampak se na vse pretege trudi, da bi našel svojo hči.

Od 3.11.

Zadnjič jo je videl 3.11., potem je dekle odšlo k Petrovi nekdanji partnerici. Kot poročata Večer in Ekipa, je oče v šoli izvedel, da sta odpotovali na počitnice, po nekaterih podatkih celo na Kanarske otoke.

Vloga zakoncev Ule

“Ker je očitno njihov namen, da ostanejo temeljito skriti, bi lahko bili kjerkoli znotraj Schengenskega območja ali celo Evropske unije. Predvidevam, da sta Melisa in Julija še vedno z zakoncema Ule, ni pa nujno. Mogoče bi bilo laže izslediti zakonca Ule, ker nimata pravega razloga za skrivanje in se mogoče bolj izpostavljata. Ker ne uporabljajo telefonov, interneta in socialnih omrežij, jih je skoraj nemogoče izslediti. Melisa je s seboj vzela samo svoje in Julijine osebne dokumente, vse ostalo (bančne kartice, telefon, prenosnik) pa je pustila doma,” je zapisal Peter na spletni strani findjulija.com.

Pripravil: Nadlani.si
Foto: IG TP

e-bike