Šokantne informacije iz preiskave! To je mama male Danke iskala na Googlu pred in po izginotju

03. apr. 2024, ob 11.29
Posodobljeno pred 24 dnevi
90
60 SEK

Iskanje izginule Danke na Meji Resnice

Nedavna preiskava izginotja male Danke Ilić je razkrila zaskrbljujoče podrobnosti o obnašanju njene mame tik pred in po dogodku. Analiza zgodovine klicev je pokazala, da je mama v trenutkih pred skrivnostnim izginotjem intenzivno iskala informacije o mejnem prehodu med Srbijo in Romunijo, natančneje Kladovo – Turnu-Severin.

Dragan J. Vučićević, glavni urednik Informera, deli šokantne podrobnosti: “Zelo je sumljivo, kaj je mama iskala na svojih elektronskih napravah. Informacija o iskanju mejnega prehoda posebej vzbuja skrb.” Poleg tega Vučićević navaja, da so v iskanjih mame našli tudi poizvedbe povezane s kazensko odgovornostjo za določena dejanja, kar dodatno zapleta sliko o izginotju Danke.

Poleg teh zaskrbljujočih informacij, je Vučićević razkril, da so Dankini starši nekaj tednov pred izginotjem odpeljali svojo hčerko na specialistični pregled v Beograd. Narava in razlog tega pregleda trenutno ostajata nejasna zaradi tekoče preiskave in občutljivosti informacij.

Vse skupaj, odkritja iz preiskave osvetljujejo skrivnostno izginotje male Danke, postavljajoč številna vprašanja o dogodkih in odločitvah, ki so mu predhodile. Policija nadaljuje s prizadevanji za razjasnitev tega primera in iskanjem Danke, medtem ko javnost z zanimanjem pričakuje nove informacije.

 

Vir; Novine.rs
90
60 SEK