Spor v lokalu terjal življenje 25-letnika

01. mar. 2024, ob 10.44
14
70 SEK

V mirnem večeru na Tolminskem se je zgodila tragedija, ki je pretresla lokalno skupnost. V priljubljenem gostinskem lokalu je med več gosti izbruhnil spor, ki se je končal s smrtjo 25-letnega moškega. Po prvih podatkih policije je za njegovo smrt osumljen 56-letni Slovenec, ki naj bi v prepiru uporabil oster predmet. Incident se je zgodil v četrtek zvečer in je v hipu prekinil siceršnji mir kraja.

Policija je bila o dogodku obveščena nekaj minut po 20. uri, na prizorišče pa so takoj prispeli novogoriški kriminalisti skupaj z okrožno državno tožilko iz Nove Gorice in preiskovalnim sodnikom Okrožnega sodišča v Novi Gorici. Po začetnih ugotovitvah je bil v sporu poškodovan še en človek, vendar pa so podrobnosti o njegovem stanju trenutno še nejasne.

56-letni osumljenec priprt

V zvezi z dogodkom je bil 56-letni osumljenec priprt, čaka pa ga kazenska ovadba in nadaljnji postopek pred preiskovalnim sodnikom. Odredili so tudi sodno obdukcijo umrlega, da bi natančno ugotovili vzrok smrti.

Policija zaradi interesa kriminalistične preiskave in poteka dodatnih preiskovalnih dejanj zaenkrat ne razkriva več podrobnosti. Poudarjajo pa, da je vsako nasilje, ki privede do tako tragičnih izidov, globoko obžalovanja vredno in pozivajo k mirni rešitvi morebitnih sporov.

V skupnosti vlada šok in žalost ob izgubi mladega življenja. Dogodek je ponovno odprl razpravo o varnosti v javnih prostorih in pomembnosti hitrega ukrepanja ob izbruhu nasilja.

Tedenski horoskop za vse znake od 8. do 14. julija
Tedenski horoskop nadaljuje sanjske in romantične teme, ki so definirale prejšnjega. Luna narašča po čudoviti mladi luni v raku prejšnjega tedna in izziv je ugotoviti, kdaj je čas za korak napr

Pripravil: NaDlani.si, foto: Canva

14
70 SEK