Starša dveletne Danke Ilić na zaslišanjih

30. mar. 2024, ob 09.20
Posodobljeno pred 25 dnevi
37
110 SEK

Miloš in Ivana Ilić, sta bila privedena na zaslišanjia, da bi preiskovalci lahko dobili vpogled v dogajanja usodnega dne in končno razrešili skrivnost,  kar vsi v Srbiji nestrpno čakajo.

Sosedje družine so mater z otroki videli prav tistega dne, nato pa je nastal preplah zaradi izginotja deklice. Od takrat v bloku, kjer živijo, po navedbah sosedov ni bilo videti nikogar od Ilićevih. “Nazadnje smo jih videli, ko smo slišali, da je Danka izginila. Ivana je takrat z otroki zapustila blok in odšla v rojstno Banjsko Polje. Zdaj slišimo, da so večino časa na policijski postaji na zaslišanjih, tukaj pa jih sploh ne vidimo, ne vemo, če sploh kdo tu še prenočuje,” so povedali sosedje.

Kljub temu, da so vse oči uprte vanje, po besedah sosedov gre za normalno in skladno družino. Miloš je zaposlen v MTS-u, Ivana pa je bila zaposlena na bencinski črpalki v bližini njihovega doma. Ekipa novinarjev je obiskala tudi delovno mesto dekličine matere, vendar tam niso imeli veliko povedati o njej. Ena od sodelavk je zavrnila pogovor še preden je novinarka Kurirja kaj vprašala, samo kratko je odgovorila: “Želim obdržati svojo službo, nič ne vem o tem, lahko greste.” Druga sodelavka je potrdila, da je bilo to delovno mesto Ivane, vendar je ni poznala, saj je na tem mestu zaposlena šele od nedavno. Po njenih besedah je Ivana verjetno na porodniškem dopustu, zato se nista srečali.

Tedenski horoskop za vse znake od 8. do 14. julija
Tedenski horoskop nadaljuje sanjske in romantične teme, ki so definirale prejšnjega. Luna narašča po čudoviti mladi luni v raku prejšnjega tedna in izziv je ugotoviti, kdaj je čas za korak napr

Od samega začetka spremljamo dogodke v zvezi z izginotjem deklice. Po podatkih virov so Miloš in Ivana z otroki do nedavno živeli v tem stanovanju skupaj z Miloševimi starši. “Živeli so tukaj v stanovanju v Boru vsi skupaj, torej dve družini z dvema otrokoma in tretjim na poti. Ko so izvedeli, da je Ivana noseča, so načrtovali, da se bodo Miloševi starši preselili prav na to mesto, kjer se je zgodilo izginotje. Najprej bi preuredili hlev, saj ni bilo življenjskih pogojev, vendar smo slišali, da se je Ivanin oče uprl, saj hlev in celotno posestvo v Banjskem Polju pripadata Ivanini družini,” je povedal sosed družine Ilić, ki je še vedno vznemiren zaradi dejstva, da od Danke že dni ni nobenega sledu.

Spomnimo, iskanje dveletne deklice Danke Ilić iz Bora, ki je izginila v torek ob 13.45 v naselju Banjsko Polje, na žalost vstopa v peti dan, in še vedno ni jasnih informacij o usodi otroka.

Vir: Kurir.rs

37
110 SEK