Prednosti, ki jih prinaša združitev dveh uveljavljenih računovodskih podjetij

31. jan. 2017, ob 20.33
Posodobljeno pred 11 dnevi
15
90 SEK

KDB, računovodske storitve, poslovno in davčno svetovanje, d. o. o. (2002), ki ga vodi Damjan Borštar, in KERFIN, Finančni inženiring d. o. o. (2009), ki ga vodi Jurij Keržan, sta v letu 2016 ustanovila novo podjetje STATERO d. o. o., ki ga vodita oba kot direktorja.

Združitev dveh samostojno uveljavljenih podjetij je sama po sebi velik podvig, ki sta ga ustanovitelja načrtovala več kot leto dni. Glavni cilj in strategija je obstoječim strankam ponuditi več, hkrati pa na vse bolj zahtevnem domačem trgu omogočiti vse storitve na enem mestu.

Prednosti za stranke

KERFIN je poleg računovodskih storitev ponujal tudi finančni inženiring, pridobivanje ugodnih povratnih in nepovratnih sredstev, KDB pa poleg osnovne dejavnosti še davčno svetovanje. Skupaj to pomeni več specializiranih znanj in izkušenj.

Velik nabor programske opreme za prilagoditev vašim programom

Druga prednost združenega podjetja za stranke je tudi širok spekter znanj s področja uporabe programske opreme, ki jih obvladajo zaposleni. Hiter razvoj je prinesel veliko novih rešitev programskih računovodskih sistemov. Z združitvijo je veliko lažje obvladovati širok spekter različnih rešitev.

Podjetji sta sodelovali tudi v preteklosti, ravno zaradi specialističnih znanj posameznih zaposlenih; sedaj je vse združeno v enem podjetju.

Tedenski horoskop za vse znake od 8. do 14. julija
Tedenski horoskop nadaljuje sanjske in romantične teme, ki so definirale prejšnjega. Luna narašča po čudoviti mladi luni v raku prejšnjega tedna in izziv je ugotoviti, kdaj je čas za korak napr

Skupni imenovalec dobrih praks, ki ga STATERO prenaša kupcem naprej, je odnos do vaših podatkov, do vašega podjetja in do vas kot lastnika podjetja.

Z nami boste imeli popoln nadzor nad podjetjem in vedno ob strani strokovnjaka, ki vam bo lahko svetoval.

Zakaj Statero?
  • Širok spekter storitev s področja računovodstva, financ in podjetništva.
  • Sodobna tehnologija kot tudi veliko različnih platform, na katerih delamo.
  • Strokovnost, potrjena z uradnimi certifikati.
  • Več nasvetov pomeni manj tveganja za podjetje.
  • Vsak mesec vam BREZPLAČNO pripravimo STATERO poročilo.

Sodobno online sodelovanje.

 Nimate urejenih bilanc, bi radi dobro spali ponoči in imeli urejeno dokumentacijo in računovodske izkaze ? Izpolnite spodnji obrazec in poslali vam bomo ponudbo za vodenje računovodstva:

    15
    90 SEK