Ste slišali, kaj je bilo v Trebnjem? Moški jo je skupil v jutranjih urah

04. jul. 2024, ob 17.01
1921
70 SEK

S PU Novo mesto sporočajo, da bodo zoper nasilna moška policisti podali kazensko ovadbo. 3. 7. okoli 11. ure so namreč bili trebanjski policisti obveščeni o poškodovanem moškem na območju Trebnjega.

”Zbrali so obvestila in ugotovili, da je prišlo do besednega spora med poškodovanim moškim in neznancem. Neznanec je nato oškodovanca s pestjo udaril v predel glave in ga lažje poškodoval. Ko je oškodovanec poskušal pobegniti z vozilom, je drug moški s palico udaril po vozilu in razbil steklo vrat. V okviru preiskovanja kaznivega dejanja so policisti uspeli potrditi identiteto osumljencev, starih 42 in 21 let,” sporoča Alenka Drenik Rangus z omenjene policijske uprave.

Zoper oba bodo na pristojno tožilstvo podali kazenski ovadbi zaradi kaznivih dejanj lahke telesne poškodbe in poškodovanja tuje stvari.

Zadnjih 24 ur

Policisti Policijske uprave Novo mesto so posredovali v 75 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 229 klicev. Obravnavali so tri prometne nesreče, v katerih so se udeleženci lažje  poškodovali in osem prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. V Šmarjeti so zasegli avtomobil kršitelju cestno prometnih predpisov, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Posredovali so zaradi desetih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. V Novem mestu so zaščitili žrtev nasilja v družini in 36-letnemu nasilnežu izrekli prepoved približevanja. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj lahke telesne poškodbe, nasilja v družini, poškodovanja tuje stvari, vlomov in tatvin. Posredovali so zaradi požarov in nedovoljenih prehodov državne meje.

Ortodont na napotnico: kako izbrati pravega ortodonta za vašega otroka
Ortodontska oskrba je ključen člen pri zagotavljanju zdravega in lepega nasmeha, še posebej pri otrocih in mladostnikih. Kako hitro do ortodonta na napotnico, katere so prednosti ortodontske oskrbe

N. D.; Foto: Shutterstock

1921
70 SEK