• C Novo mesto
  • 10:59
  • Sob, 15.06.2024

Ste vedeli? Rok in Anej iz BQL imata še enega brata! Poglejte, kako izgleda

godba

Vsi poznamo priljubljen slovenski pop duo BQL, ki ga sestavljata brata Rok in Anej Piletič. Ne ve pa vsak, da imata Rok in Anej še enega brata, ki se morda na prvi pogled drži bolj v ozadju, a je njegova vloga v Rokovem in Anejevem glasbenem ustvarjanju kljub temu zelo pomembna.

Aljaž Piletič je Rokov in Anejev starejši brat, ki se v javnosti očitno ne pojavlja pogosto. Za razliko od mlajših bratov se ni usmeril v glasbo, ampak ga zanima povsem drugo področje – dela kot frizer v priznanem salonu ID Factory Hair Group. Kot vidimo na spodnji fotografiji, pa očitno skrbi tudi za urejen videz Roka in Aneja, kar je na njuni karierni poti navsezadnje zelo pomembno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by aljaz piletic (@pileticaljaz)

a>

Aljaž se je udeležil tudi poroke najmlajšega brata Piletič, Aneja, in njegove srčne izbranke Ize. Takrat je nastala simpatična fotografija, ki jo je Rok objavil na svojem profilu na Instagramu in pod njo zapisal: »Enega Piletiča oddali in prvo Piletičko sprejeli v familijo«. Na fotografiji je zbrana celotna družina Piletič, na skrajni desni lahko vidimo najstarejšega brata Aljaža.

Pripravil NaDlani.si; Foto: Instagram