• C Novo mesto
  • 19:34
  • Pon, 25.09.2023

Ste že slišali za bele milijonarje?

Gospod, ki se je srečal sam s seboj medtem, ko se je pogledal v ogledalo se je že odločil: »Nasmeh je tisti, ki zagotavlja brezplačno in srčno darilo za tiste, ki so nam blizu in dragi, nam pa podari samozavest in tisoče vrnjenih nasmehov nazaj.«

Milijonar skrit za nasmehom.

Ne glede na napade virusa covid, je virus nasmeha še vedno tisti, ki ga lahko širimo vsi. Tudi ti. Na prehodu iz starega v novo leto, se pojavljajo številne priložnosti, s katerimi pogosto izkažemo pozornost drugim, nase pa kaj hitro pozabimo. Naj bo letošnji skok v leto 2022 drugačen, prijaznejši in nasmejan. Gospod, ki se je srečal sam s seboj medtem, ko se je pogledal v ogledalo, se je že odločil.

Darilo za praznike mu je nadelo nasmeh.

Samozavest skrita za nasmehom

Nasmeh je tisti, ki zagotavlja brezplačno in srčno darilo za tiste, ki so nam blizu in dragi, nam pa podari samozavest in tisoče vrnjenih nasmehov nazaj.

Skrb za umivanje zob in higiena, za vašo ustno votlino predstavljata osnovo vašega zdravja v ustih. A brez rednih in strokovnih pregledov, zamujate čas. DOKTOR 1A  vam zagotavlja brezplačen pregled, kakovostno in nebolečo uporabniško izkušnjo. Bodite odgovorni in se naročite na brezplačni zobozdravstveni pregled pri DOKTOR 1A .

Naše zdravje se začne v ustih.

Kaj boste izbrali za skok v novo leto?

Tudi če ste med tistimi, ki zobozdravnika obiščete težko ali pa se ga zaradi strahu, občutka tesnobe in nizkega praga bolečine izogibate, vam DOKTOR 1A z brezplačnim pregledom zagotavlja izkušnjo s tistimi zobozdravniki, ki so posebej specializirani za paciente z več strahu. Pri DOKTOR 1A boste vse opravili na enem mestu in brez dolgih čakalnih vrst. Uredili boste vaše zobe za vedno in spremenili vaš vsak dan.

Naložba za milijonarje brez čakalnih vrst.

Odkriti zaklad

Znani pregovor pravi: »Vsak je svoje sreče kovač.«

Prevzemite odgovornost, naj postane vaš nasmeh novo odkriti zaklad.  Izberite zadovoljstvo z garancijo DOKTOR 1A ! Dober glas seže v deveto vas, lep nasmeh, pa seže v srce in traja.

Širim najbolj zdrav virus, ki ni covid. To je zdrav in nalezljiv nasmeh.

Zdravstvena agencija DOKTOR 1A vam je pri izbiri zobozdravnika v veliko pomoč. Vse kar morate storiti je, da izpolnite obrazec DOKTOR 1A  in postanete gospodar vašega lepega nasmeha. Naj leto 2022 postane tista odskočna deska s katero boste izbrali prave odločitve zase in druge. Prazniki so priložnost za darilo – obstaja kakšna boljša naložba kot je beli milijonar?

Brezplačni pregled vaših zob, implantati, mostički prevleke, proteze, zobne luske ali zobni aparat, premagan strah in celostna ureditev vaših zob – je zadovoljstvo, ki ga po najnižji ceni in brez čakalnih vrst dobite pri DOKTOR 1A. Izpolnite spodnji obrazec in postali boste beli milijonar:
S prijavo se strinjam s splošnimi pogoji.