Stopimo skupaj! Mama in otroci Sabine Arklinič potrebujejo pomoč

10. maj. 2024, ob 08.43
Posodobljeno pred 2 mesecema
71
90 SEK

V slovenskem mestecu Markovci na Ptujskem polju se odvija pretresljiva družinska tragedija, ki je odmevala daleč preko lokalnih meja. Sabina Arklinič, 33-letna mati štirih otrok, je bila kruto umorjena, njeni otroci – Sara, Žanet, Gašper in Jakob – pa so ostali brez obeh staršev, saj je o usodi očeta, ki je osumljen zločina, še odločati sodišče.

Na pomoč je priskočila njihova babica Marija Hvalec, ki zdaj skrbi za invalidnega sina in vnuke v svojem domu v Podlehniku. Babica Marija, kljub bolečini ob izgubi hčerke, ostaja močna podpora za vnukinje in vnuka, medtem ko se soočajo z nedoumljivo izgubo. Pogumna družina zdaj prosi skupnost za pomoč.

Drage bralke in bralci, vaša podpora lahko naredi razliko. Sklad Ivana Krambergerja je odprl transakcijski račun za zbiranje sredstev za te štiri sirote. Vabimo vas, da po svojih močeh prispevate in pomagate tem otrokom zagotoviti boljšo prihodnost. Denarno pomoč lahko nakažete na račun številka SI56 02922-0019831742, s pripisom za “štiri sirote” in sklicno številko 7268.

Za tiste, ki bi raje izbrali hitrejši način pomoči, je na voljo možnost SMS-donacij. S poslanim SMS na številko 1919 z vpisano ključno besedo KRAMBERGER5 prispevate 5 evrov, z vpisano ključno besedo KRAMBERGER10 pa 10 evrov.

Marija, ki je bila vedno polna ljubezni do svoje hčerke in zeta, izraža globoko žalost, a ne obtožuje. Pripoveduje o njihovem idiličnem življenju, ki ga nihče ni pričakoval, da bi se lahko tako tragično končalo. Nikoli ni slišala nič slabega o zetu ali o domnevni morilki, njegovi sodelavki Aleksandri. Zgodba te družine nas opominja na krhkost življenja in pomen skupnosti, ki v težkih časih stoji skupaj.

Tedenski horoskop za vse znake od 8. do 14. julija
Tedenski horoskop nadaljuje sanjske in romantične teme, ki so definirale prejšnjega. Luna narašča po čudoviti mladi luni v raku prejšnjega tedna in izziv je ugotoviti, kdaj je čas za korak napr

V tem težkem času, ko otroci obžalujejo izgubo svoje mame in čakajo na pravno razrešitev usode svojega očeta, je vaša podpora neprecenljiva. Prosim, odprite svoja srca in pomagajte. Vsak prispevek šteje in lahko pomaga obnoviti življenja teh mladih duš v njihovem najbolj občutljivem obdobju.

Vir: Slovenskenovice

71
90 SEK