• 17.13C Novo mesto
  • 00:30
  • Tor, 18.06.2019
  • Prijava

Stregle bodo zgoraj brez!

V Sloveniji je kar nekaj lokalov, ki občasno nudijo tako storitev.

TRŽIŠČE – Podjetja se poslužujejo različnih taktik, da prodajo svoje storitve. Tudi gostinci niso izjema. Bralke in bralci so nas opozorili, da so se v Tržišču odločili, da bo petek, 14.9., minili v znamenju strežbe zgoraj brez. „V petek, 14.9, ob 21.30 vabljeni na strežbo zgoraj brez, za konec bo za vas odplesala še striptiz. Vstop bo dovoljen samo starejšim od 18 let,“ zapišejo pri Gostilni Jelen Malus.

Dan žena

Niso ne prvi, ne zadnji, ki so segli po tej taktiki. V Sloveniji je kar nekaj lokalov, ki občasno nudijo tako storitev, ob prazniku žena pa so često zgoraj brez tudi natakarji, ne le natakarice, kot bo praksa v petek v Tržišču.

Tudi Amerika

Iz leta 2009 pa izvira tale zgodba. S taktiko, da privabijo več gostov, so poizkusili v ameriškem mestu Vassalboro v ameriški zvezni državi Maine. Lokal se imenuje Grand View, na vratih pa vas pričakata dva zelo pomembna napisa: samo za starejše od 18 let in prepovedano fotografiranje, dotikanje, sprejemamo samo gotovino.

Sprva je bilo nekaj negodovanja, tudi protestov, potem pa je posel stekel. V lokala pa zahajajo tako dekleta, fantje, kot tudi pari.

D.P.