Tadej Pogačar na prvi etapi Gira s črnim trakom, to je razlog

05. maj. 2024, ob 07.50
47
80 SEK

Danes bo na kolesarski dirki po Italiji na sporedu druga etapa: kolesarji se bodo podali od San Francesca al Campa do svetišča Oropa, ob koncu etape sledi zahteven vzpon, pisan na kožo Tadeju Pogačarju.

TORINO„Včeraj nas je pretresla tragična vest, da smo za vedno izgubili dragega člana Pogi Teama. V znak žalovanja je danes Tadej Pogačar na prvi etapi Gira na rokavu nosil žalni trak. Družini in vsem bližnjim izrekamo iskreno sožalje! V naših vrstah bomo mladega kolesarja izredno pogrešali, sedaj bo na nebu močno sijala ena zvezdica več,“ so zapisali na Facebook stran Pogi Teama, kolesarske ekipe mladih fantov, ki jih podpira prav Tadej Pogačar. Naš as je včeraj odpeljal prvo etapo na dirki po Italiji, zasedel je 3. mesto, številni pa so opazili črni trak.

Tragedija na vodi

Nesrečni kolesar je bil tudi navdušen in prizadeven kajakaš. O njegovi nesreči je poročala tudi Kajakaška zveza Slovenije. “V torek, 30. aprila popoldne, nas je pretresla vest, da se je v okviru treninga ekipe Kajak kanu kluba Ljubljana na Savi Dolinki zgodila tragična nesreča. Po do sedaj znanih informacijah je mladega kajakaša potegnilo pod odlomljeno vejo, od koder so ga, po navedbah Uprave RS za zaščito in reševanje, potegnili blejski potapljači in gasilci ter ga oživljali do prihoda reševalcev. Kljub hitremu posredovanju je mladi športnik Kajak kanu kluba Ljubljana v bolnišnici žal izgubil najpomembnejšo tekmo – tekmo življenja,” so sporočili s Kajakaške zveze Slovenije.

Okus poletja: 5 receptov za osvežilne limonade
S svojo bledo rumenkasto barvo, kiselkastim okusom in pravo zakladnico vitaminov limonada gasi žejo že veliko generacij. Današnji podatki kažejo, da sladkan sok limone najbrž izvira iz Azije, od

Tragedija na Savi Dolinki: umrl mladi kajakaš (nadlani.si)

Danes bo na kolesarski dirki po Italiji na sporedu druga etapa: kolesarji se bodo podali od San Francesca al Campa do svetišča Oropa, ob koncu etape sledi zahteven vzpon, pisan na kožo Tadeju Pogačarju.

Pripravil: Nadlani.si
Foto: Zajem zaslona YT EuroSport

47
80 SEK