• C Novo mesto
 • 21:36
 • Sob, 04.12.2021

Tedenski horoskop: 22. 11. do 28. 11.

Teden med 21. in 28. novembrom prinaša precej zanimivih reči. Gre za teden med dvema mrkoma, zato se primite svojih sedežev in se pripravite na nov tedenski horoskop. S torkom 22. novembra vstopamo v obdobje strelca, za katerega velja, da hitro naveliča in skuša vedno znova premikati meje zmogljivosti. Znamenje strelca bo z nami ostalo skoraj do božičnih praznikov, ko bomo 22. decembra vstopili v znamenje kozoroga. V nadaljevanju prispevka boste našli tedenski horoskop za vseh dvanajst znakov.

Oven – 21. 3. do 19. 4.

Če ste želeli ta teden izkoristiti za počivanje, ima vesolje za vas drugačne načrte. Namesto, da boste udobno zleknjeni pod odejo med čakanjem kakava ali vročega čaja, se boste napotili na obisk k bližnjim sorodnikom. Obdobje Strelca se začenja in zdelo se bo, da imajo vsi veliko za povedati.

 • Tedenski nasvet: Ne vpletajte se v nepotrebne debate, ki vam bodo izsrkale potrebnih moči.
Tedenski horoskop Oven

Tedenski horoskop Oven

Bik – 20. 4. do 20. 5.

Strelčeva sezona bo dvaindvajsetega posvetila na par želenih sektorjev v vašem življenju. Če smo natančnejši, ste v procesu iskanja večjega števila strank in povečanja količine denarja. Pretekli teden vam ni bil namenjen, saj vas je popolnoma izžel. Popolnoma normalno je iskanje novih priložnosti, a to ne pomeni, da zagrabite čisto vsako, ki vam pade pred noge, ker potrebujete denar.

 • Tedenski nasvet: Sledite svojim občutkom.
Tedenski horoskop Bik

Tedenski horoskop Bik

Dvojčka – 21. 5. do 20. 6.

Vaša razmerja bodo v obdobju Strelca stopila v ospredje vse do zadnjega mrka v znaku Strelca do leta 2029. Že skoraj dve leti prejemate sporočila o tem, katera razmerja je treba opustiti in katera na novo oživiti. Četudi bo šlo za preživljanje dni z boljšo polovico, najboljšim prijateljem ali novo simpatijo, se skupaj pomenite o odločitvah.

 • Tedenski nasvet: Vaše odločitve naj bodo za obe osebi v razmerju.
Tedenski horoskop Dvojčka

Tedenski horoskop Dvojčka

Rak – 21. 6. do 22. 7.

Obdobje Škorpijona je poskrbelo za kratek vpogled v strasti življenja, kot so romantika, ustvarjanje in sladkosnedost. Ta teden pa prinaša nekaj drugega in to so opravila, ki jih morate opraviti. Pospravite stanovanje, pobrišite prah, pošljite sporočila in odkljukajte vsako opravilo na vašem seznamu.

 • Tedenski nasvet: Sami lahko naredite vse.
Tedenski horoskop Rak

Tedenski horoskop Rak

Lev – 23. 7. do 22. 8.

Delo je bilo ta teden precej izčrpno in utrudljivo. Ni vam ostalo veliko energije za preostale stvari v vašem življenju in to se bo spremenilo v prihajajočem tednu. Ko boste po službi prišli domov, se ne usedite na kavč in tako dočakajte čas za spanje. Vstanite in pojdite na zmenek, na pijačo ali kakršno koli druženje, ki vam bo še kako dobro delo.

 • Tedenski nasvet: Vi ste tisti, ki pišete svojo zgodbo.
Tedenski horoskop Lev

Tedenski horoskop Lev

Devica – 23. 8. do 22. 9.

Ravno prav za začetek prazničnega obdobja se je v vaše življenje privleklo obdobje Strelca. Vaš fokus naj bo na domu in družini. Zaključite obdobje izogibanja družini, prijateljem in svojega domovanja. To poglavje naj bo končano in čas je za uživanje v družbi in varnem zavetju, ki ste ga ustvarili v zadnjem letu in pol.

 • Tedenski nasvet: Dom je kjerkoli se odločite biti.
Tedenski horoskop Devica

Tedenski horoskop Devica

Tehtnica – 23. 9. do 22. 10.

Čutili boste željo po pobegu iz resničnosti in daleč proč od svojega trenutnega življenja. Četudi nimate proračuna ali časa za potovanje se za kakšen večer prepustite prebiranju potovalnih blogov in gledanju dokumentarcev o turističnih atrakcijah. Vedno pa je čas za kratek izlet z avtom, čeprav le v bližnje mesto ali stran od njega. Ne podcenjujte moči, ki jo nosi kratkotrajna zamenjava lokacije.

 • Tedenski nasvet: Počitnice so stanje duha.
Tedenski horoskop Tehtnica

Tedenski horoskop Tehtnica

Škorpijon – 23. 10. do 21. 11.

Teden vam bo pokazal pomen organizacije proračuna in denarja. To ne bo Črni petek, ki si bi ga želeli, ampak teden, ko boste morali stopiti na plin. Šlo bo za teden varčevanja preden se zares začne praznični december in nastopi manija nakupovanja in obdarovanja.

 • Tedenski nasvet: Denarju sem privlačen.
Tedenski horoskop Škorpijon

Tedenski horoskop Škorpijon

Strelec – 22. 11. do 21. 12.

To je vaš čas Strelci! Sonce se premika v vaš znak in v preteklih tednih ste počutili kot da ste na drugem planetu in počeli stvari ob neobičajnih urah. Zdaj ste ponovno na svojem planetu in v svojem pravem počutju. Spet ste lahko srce zabave in v stanju, da ne dopustite težavnim ljudem, da vas načnejo. Odločite se za zabavo in tako se bo zabavala tudi vaša okolica. Nastal bo zabavni krog življenja.

 • Tedenski nasvet: Veselje je tam, kjer ste vi.
Tedenski horoskop Strelec

Tedenski horoskop Strelec

Kozorog – 22. 12. do 20. 1.

Obdobje Strelca je vaš čas za počitek. Pripravite se na odklop od garanja in naprezanja. Ne boste imeli potrpljenja za domače prepire in priprave na praznični čas. Preživite nekaj kakovostnega časa z otroki, družino ali pa kar sami v neki samotni koči in na oddihu. Odklopite se in spočijte.

 • Tedenski nasvet: Vaša tišina bo močnejša kakor izrečene besede.
Tedenski horoskop Kozorog

Tedenski horoskop Kozorog

Vodnar – 21. 1. do 18. 2.

Teden bo močno posijal in razsijal vašo okolico in prijatelje. To bo odličen čas, da se obkrožite s svojimi ljudmi. Bodite med ljudmi, ki jih ne poznate in sprejemajte nova poznanstva. Povežite se s tistimi osebami, ki vam pomagajo uresničevati sanje in prihodnost. Če ste v nepoznanem mestu ali daleč od družine, pojdite med ljudi in se družite.

 • Tedenski nasvet: Sami ustvarjate idealen svet.
Tedenski horoskop Vodnar

Tedenski horoskop Vodnar

Ribi – 19. 2. do 20. 3.

Vaša družina, prijatelji in znanci so na počitnicah, vi pa ste še vedno v delovnem pogonu. Preverjate sporočila, organizirate opravila in jih pogosto kar sami opravite. Dolgo ste si želeli vzpostaviti osebnost vodje in organizatorja. Končno je prišlo obdobje v tem letu, ko je čas za vašo sprostitev. Če so vsi okoli vas sproščeni, potem se za nekaj dni sprostite tudi vi.

 • Tedenski nasvet: Počitek ni nagrada ampak obveznost.
Tedenski horoskop Ribi

Tedenski horoskop Ribi

Avtor: ŽK, FOTO: pixabay.com