• C Novo mesto
 • 10:56
 • Čet, 22.02.2024

Tedenski horoskop za vse znake od 4. do 10. decembra

Tedenski horoskop je ves v znamenju Venere. Najprej se ljubezenski planet poveže z močnim Plutonom, preden vstopi v skrivnostnega Škorpijona. Bojev za oblast je na pretek. Škorpijon morda ni Venerino najljubše mesto, vendar je zagotovo intenzivna in privlačna v fiksnem vodnem znamenju. Venera nato vzpostavi podporno povezavo s Saturnom 6. decembra in ima ekspanzivno soočenje z Jupitrom 9. decembra. Ljubezen raste, ko se poglobimo in se zavežemo svojim mejam.

Ta teden predstavlja tudi iluzorno Neptunovo stacioniranje neposredno 6. decembra, kar daje vsemu rožnat odtenek. Kaj je resnično in kaj le sanje, je pod tem vplivom težko razbrati. Skozi meglo se Merkur 7. decembra poveže z Jupitrom, kar prinaša navdihnjene ideje z utemeljeno artikulacijo.

Kaj za vaše znamenje prinaša tedenski horoskop od 4. do 10. decembra?

Oven – 21. 3. do 19. 4.

Venerin globok potop v Škorpijona 4. decembra vas spodbuja, da odprete svoje srce in osvetlite nekatere svoje najtemnejše trenutke. Pravo intimnost gojimo, ko smo neobremenjeni in iskreni. Morda se vam zdi neumno prositi za podporo, ko se vaše težave zdijo tako nepomembne v primerjavi s tem, kar se dogaja v preostalem svetu. Vendar je pomembno, da se teh trenutkov ne izogibate. Sprejmite ponižnost.

 • Citat tedenskega horoskopa: Bodite skromni.

Tedenski horoskop Oven

Tedenski horoskop Oven

Bik – 20. 4. do 20. 5.

Venerino potovanje skozi Tehtnico se je končalo z izčrpavajočim spoznanjem, da ima vsakdanje težko delo svoje posledice. Venerino premikanje v Škorpijona 4. decembra prinaša padec vaše vitalnosti. Omogoča pa vam tudi, da nekaj svojih lastnih dram postavite na stranski tir in se osredotočite na to, da boste v praznični sezoni na voljo drugim. Navdušena hvaležnost ljubljene osebe 9. decembra vas ohrani energične.

 • Citat tedenskega horoskopa:  Zdržite.

Tedenski horoskop Bik

Tedenski horoskop Bik

Dvojčka – 21. 5. do 20. 6.

Morda se zdi malo dolgočasno, vendar se morate naslednjih nekaj tednov osredotočiti na praktičnost. Če si vzamete čas za meditacijo, introspekcijo ali preproste popoldneve, ki jih preživite sami, vam pomaga počistiti umazanijo in natančno opredeliti svoje prioritete. Vse povedano, medtem ko razvijate sisteme, potrebujete tudi prostor za sanjarjenje o svojih naslednjih potezah v karieri. Navdih udari 6. decembra in vas popelje skozi prihajajoči mesec trdega dela.

 • Citat tedenskega horoskopa: Preprostost je vse.
Tedenski horoskop Dvojčka

Tedenski horoskop Dvojčka

Rak – 21. 6. do 22. 7.

Veneri morda ni všeč biti v znaku Škorpijona, toda za vas je to dejansko najbolj romantičen čas v letu. Planet ljubezni je zdaj v vašem sektorju romantike in užitkov ter vam prinaša vroče zmenke, ustvarjalni navdih in splošen igriv pristop do življenja. Zbrati prijatelje na praznično srečanje 9. decembra je izjemno in hkrati vredno dodatne hvaležnosti in veselja.

 • Citat tedenskega horoskopa: Romantika je pred vrati.

Tedenski horoskop Rak

Tedenski horoskop Rak

Lev – 23. 7. do 22. 8.

Po občutku krivde vašega sorojenca ugotovite, da ste odgriznili veliko več, kot lahko prežvečite, ko gre za letošnje počitnice. Glede na to, ko se Venera 4. decembra premakne v Škorpijona in vaš domači sektor, bi vseeno želeli popustiti v službi in hibernirati. Ob pričakovanju pomembnih rokov 9. decembra prižgete svečo na obeh straneh, vaš partner in otroci pa čakajo na drugi strani čudovitega obroka.

 • Citat tedenskega horoskopa: Naj bo udobno.

Tedenski horoskop Lev

Tedenski horoskop Lev

Devica – 23. 8. do 22. 9.

Ta teden ste globoko v ustvarjalnem načinu: preizkušate recepte, postavljate okraske in poskušate iz nič narediti praznična darila za vse. Postajate tako navdušeni nad vsemi svojimi hobiji in obrtmi, da ste 7. decembra navdihnjeni, da družini in bližnjim prijateljem izdate glasilo o tem, kaj počnete. Ali vstopate v svojo dobo vplivnežev? Ta mesec vas veliko veseli pisanje in komuniciranje, zato se ne izogibajte deljenju.

 • Citat tedenskega horoskopa: Pošiljajte energijo naokoli.

Tedenski horoskop Devica

Tedenski horoskop Devica

Tehtnica – 23. 9. do 22. 10.

Ne bi bilo prazničnega časa, če se ne bi ukvarjali z zapleteno družinsko dinamiko in stare zamere priplavajo na površje. Nato 4. decembra vstop Venere v Škorpijona prinese padec vaše ravni energije, vendar je tudi ugoden vpliv za zaslužek dodatnega denarja ali popravilo vašega avtomobila. Imeli boste srečo z delovno ali stanovanjsko priložnostjo 9. decembra, ki vas žene k večjim sanjam.

 • Citat tedenskega horoskopa: Zrasli boste.

Tedenski horoskop Tehtnica

Tedenski horoskop Tehtnica

Škorpijon – 23. 10. do 21. 11.

Venerin vstop v Škorpijona 4. decembra prinaša izboljšanje vaše podobe, stila in samozavesti. Zadnjih nekaj mesecev je bilo za vas precej eksistencialnih in zdaj, ko ste na drugi strani, se je lepo počutiti nekoliko glamurozno. Ta teden je odlična priložnost, da si privoščite nekaj zase v zadnjem trenutku, da boste videti dobro, preden se vrnete domov s počitnic.

 • Citat tedenskega horoskopa: Glamuroznost.

Tedenski horoskop Škorpijon

Tedenski horoskop Škorpijon

Strelec – 22. 11. do 21. 12.

Za vami je zelo naporen teden v službi, a z vstopom Venere v Škorpijona in vaš nezavedni sektor 4. decembra, se izgubljate v vseh vrstah sanjarjenja. Vaši »kaj, če« vključujejo: selitev v tujo deželo, vrnitev v domači kraj ali življenje fantazije otroštva ter življenje brez omrežja na podeželski kmetiji. Kako lahko v svoje vsakdanje življenje vključite več magije?

 • Citat tedenskega horoskopa: Poskrbite za nekaj čarovnije.

Tedenski horoskop Strelec

Tedenski horoskop Strelec

Kozorog – 22. 12. do 20. 1.

Ta tedenski horoskop ste družabni metulj s povabili, ki prihajajo levo in desno tako na osebni kot na poklicni ravni. Ker Venera vstopi v vaš sektor prijateljstva 4. decembra, ne samo, da ste vsi plus ena, temveč se počutite navdihnjene, da gostite svojo zabavo. Vse to doseže vrhunec 9. decembra, ko se vaša zgodnja rojstnodnevna zabava razvnema celo noč.

 • Citat tedenskega horoskopa:  Povežite se.

Tedenski horoskop Kozorog

Tedenski horoskop Kozorog

Vodnar – 21. 1. do 18. 2.

Venera se premakne v Škorpijona in vaš sektor kariere 4. decembra, kar vam daje spodbudo, ki vam pomaga prebroditi vse neprijetne sestanke s svojim šefom. Pod tem vplivom si prav tako pridobite veliko naklonjenost kakršnih koli uglednih strank ali VIP-jev ali pa preprosto pritegnete veliko pozornosti pri vsakodnevnem pitju kave. Potrudite se, da povečate te dobre vibracije, dokler trajajo.

 • Citat tedenskega horoskopa: Zacveteli boste.

Tedenski horoskop Vodnar

Tedenski horoskop Vodnar

Ribi – 19. 2. do 20. 3.

Za zdaj se zdi, da je praznična sezona manj nora in bolj kot dobrodošla priložnost, da ponovno vzpostavite stik s prijatelji z vseh področij svojega življenja. Odličen pogovor na praznični zabavi 7. decembra vodi do zaposlitvene priložnosti ali razburljivega prvega zmenka! Ker je Neptun ta tedenski horoskop kar neposredno v vašem znamenju, se počutite kot najsrečnejša oseba na svetu in kot da vaša stopala ne morejo povsem najti tal. Sprejmite domišljijo!

 • Citat tedenskega horoskopa: Zajadrajte.

Tedenski horoskop Ribi

Tedenski horoskop Ribi

Avtor: ŽK, FOTO: pixabay.com