Tedenski horoskop za vse znake od 29. januarja do 4. februarja

28. jan. 2024, ob 10.43
Posodobljeno pred 5 meseci
26
280 SEK

Januarski horoskopi se bližajo koncu, začenjajo se februarski. Po bliskoviti polni luni v levu prejšnjega tedna vam ta tedenski horoskop daje prostor, da se sprostite in obdelate vidike življenja. Vplivi jasno kažejo, da življenje leta 2024 ni romantiziranje tega, kar je že bilo v preteklosti, temveč ohranjanje našega pogleda usmerjenega v prihodnost. Mars je še vedno v Kozorogu, kjer ima akcijski planet odpornost in učinkovitost, da naredi vse. Ostanite na svoji poti, vendar se ne bojte eksperimentiranja.

Kaj za vaš znak prinaša tedenski horoskop od 29. januarja do 4. februarja?

Oven – 21. 3. do 19. 4.

Vaše odgovornosti so se v zadnjih nekaj tednih povečale, vendar je bil januar poln naraščajočih težav, ki jih prinaša zavzemanje več prostora. Ta tedenski horoskop se končno počutite, kot da se razumete, obenem pa pridobivate vpogled v to, kako se razvijate vi in vaši odnosi. Ostanite prizemljeni v tistem, kar vas hrani, in pozabite na ostalo.

 • Citat tedenskega horoskopa: Zadovoljite se.

Tedenski horoskop Oven
Tedenski horoskop Oven

Bik – 20. 4. do 20. 5.

Vaši načrti za potovanja in izobraževanje so se v zadnjih nekaj tednih precej spremenili. Velik del tega meseca je bil namenjen iskanju milosti sredi norosti. Za kar ste jeseni mislili, da si želite, se ni uresničilo. Ta tedenski horoskop se počutite bolj samozavestne pri svojih naslednjih korakih. Ostanite prizemljeni v delih svoje vizije, ki se zdijo zelo osebni in pristni.

 • Citat tedenskega horoskopa:  Vizija.
Tedenski horoskop Bik
Tedenski horoskop Bik

Dvojčka – 21. 5. do 20. 6.

Krmarjenje po dinamiki moči v odnosih je težko in nujno delo, in čeprav vas je januar preizkušal, vam je dal tudi veliko daril. Kljub prepirom, nepričakovanim stroškom in rokom v zadnjem trenutku se boste iz boja izvlekli na vrhu. Ta teden se osredotočite na iskanje miru sredi stresa. Ostanite prizemljeni v veliki sliki, medtem ko gradite globoko intimnost.

Tedenski horoskop za vse znake od 8. do 14. julija
Tedenski horoskop nadaljuje sanjske in romantične teme, ki so definirale prejšnjega. Luna narašča po čudoviti mladi luni v raku prejšnjega tedna in izziv je ugotoviti, kdaj je čas za korak napr

 • Citat tedenskega horoskopa: Gradite intimnost.
Tedenski horoskop Dvojčka
Tedenski horoskop Dvojčka

Rak – 21. 6. do 22. 7.

Januar je bil poln izzivov v vaših najbližjih odnosih. Nekateri od teh izzivov so vas razdvojili, drugi pa so vas še bolj zbližali. Tako na osebni kot poklicni ravni ste morali veliko narediti za druge. Ta teden končno verjamete, da bodo te obveznosti pripeljale do novih priložnosti. Ostanite prizemljeni v svojem omrežju in skupnosti, da bodo vaši odnosi še naprej rasli.

 • Citat tedenskega horoskopa: Prilagajajte se.
Tedenski horoskop Rak
Tedenski horoskop Rak

Lev – 23. 7. do 22. 8.

Ta mesec je v vaše vsakdanje življenje prinesel stalne prekinitve. Ravno ko ste že mislili, da ste že vse razmislili, vas je usoda v zadnjem trenutku prisilila, da ponovno prilagodite načrt. Ta teden se stvari končno stabilizirajo, vendar ste izčrpani. Ostanite prizemljeni pri svojem višjem cilju, poiščite nasvet pri mentorjih, ki verjamejo v vas, in si vzemite trenutek, da upočasnite tempo in spravite svoje rutine nazaj na pravo pot.

 • Citat tedenskega horoskopa: Potujte s tokom.
Tedenski horoskop Lev
Tedenski horoskop Lev

Devica – 23. 8. do 22. 9.

Januar vas je prisilil, da se resno lotite svojih ustvarjalnih in romantičnih ciljev. Vaše zmenkarsko življenje se je razgrelo in navdih vas je čakal povsod, a vse ni šlo gladko. Veliko močnih čustev je bilo na poti. Ta tedenski horoskop bo pravi za osredotočanje na veselje. Ostanite prizemljeni v svoji radovednosti, da bo vaša strast še naprej gorela.

 • Citat tedenskega horoskopa: Dvignite se.

Tedenski horoskop Devica
Tedenski horoskop Devica

Tehtnica – 23. 9. do 22. 10.

Ta mesec ste imeli doma veliko drame z družino. Ne glede na to, ali kaotična selitev vašega družinskega člana povzroča stres za vso družino, vas najemodajalec ni opozoril na prenovo zgornjega nadstropja ali pa vaša renovacija traja veliko dlje, kot je bilo načrtovano, ste izčrpani. Ta teden boste končno dobili vrnjene nekatere od teh uslug. Prošnja za podporo vas drži prizemljene.

 • Citat tedenskega horoskopa: Pustite si prejemati.
Tedenski horoskop Tehtnica
Tedenski horoskop Tehtnica

Škorpijon – 23. 10. do 21. 11.

Januar je bil za vas neverjetno naporen mesec in prejšnji teden niste samo opravljali opravkov, temveč ste vodili ekipo. Vse, kar želite storiti, je zadremati, vendar je še vedno treba narediti več. K sreči dobite sladko olajšanje v obliki partnerjev in najboljših prijateljev, ki lahko prenesejo del vašega bremena. Ostanite prizemljeni v svojih najbližjih odnosih, da zagotovite, da vaši dnevi ne bodo spet tako razburkani.

 • Citat tedenskega horoskopa: Oddahnite si.

Tedenski horoskop Škorpijon
Tedenski horoskop Škorpijon

Strelec – 22. 11. do 21. 12.

Mislili ste, da bodo prazniki najslabši čas v letu za vaš bančni račun, vendar je bil to v bistvu januar. Popraznične razprodaje uporabljate za nadgradnjo vsega, od posteljnine do opreme za fitnes in dekoracije domače pisarne. Na srečo ta teden niste več v rdečih številkah in vaše vsakdanje življenje se zdi bolj uravnoteženo. Ostanite prizemljeni v svojih rutinah, da se boste počutili bolj obilno.

Majhne navade, ki vam bodo pomagale dvigniti energijo
Se tudi vam pogosto dogaja, da se čez dan počutite utrujeno, brez moči, volje in motivacije kljub temu, da ste spali zadostno število ur? Seveda je to lahko posledica nekvalitetnega spanca, stresa

 • Citat tedenskega horoskopa: Odmaknite se.

Tedenski horoskop Strelec
Tedenski horoskop Strelec

Kozorog – 22. 12. do 20. 1.

Januar je bil mesec nenehnega hitenja, pritiska in stresa iz vseh zornih kotov. Počutite se polne energije. Ta teden se vaš natrpan urnik na srečo bolj nagiba k zabavi, tako pričakovani kot nepričakovani. Zmenki in ustvarjalni izleti so zelo verjetni! Ostanite prizemljeni v preprostih užitkih, da se boste počutili bolj podobni sebi.

 • Citat tedenskega horoskopa: Zabavajte se!

Tedenski horoskop Kozorog
Tedenski horoskop Kozorog

Vodnar – 21. 1. do 18. 2.

Čeprav je vaša sezona zdaj v polnem razmahu, si ta mesec ne morete kaj, da ne bi bili nekoliko zaskrbljeni. Na vaši rojstnodnevni zabavi vas skrbi duševno zdravje vašega prijatelja in ob vaših klicih čutite eksistencialni strah. Ta teden si predstavljajte kot ponastavitev, pravi tedenski horoskop. Kako se lahko izkažete v teh negotovih časih? Ostanite prizemljeni pri tem, kar je res, da se ne boste ujeli v zgodbo nekoga drugega.

 • Citat tedenskega horoskopa: Odvrzite breme.

Tedenski horoskop Vodnar
Tedenski horoskop Vodnar

Ribi – 19. 2. do 20. 3.

Leto 2024 se je začelo z veliko vročine v vaši skupnosti. Ne glede na to, ali se organizirate z namenom, načrtujete velik službeni dogodek ali načrtujete veliko zabavo, navdušeni ste in preobremenjeni z vsem, kar je na vašem krožniku. Tedenski horoskop pravi, da boste končno prišli v dober tok dela, ko boste utrjevali podrobnosti. Ostanite prizemljeni v tem, kar je tik pred vami, da bo vaš “zakaj” jasen.

 • Citat tedenskega horoskopa: Dopolnite se.
Tedenski horoskop Ribi
Tedenski horoskop Ribi

Avtor: ŽK, FOTO: pixabay.com

26
280 SEK