Tedenski horoskop za vse znake od 1. do 7. aprila

29. mar. 2024, ob 11.29
Posodobljeno pred 25 dnevi
41
290 SEK

Kako se počutite po Luninem mrku v znamenju Tehtnice? Kot da sezona Ovna ne bi bila že dovolj divja vožnja, so postaje Merkurja retrogradne že 1. aprila in dodajajo še več kaosa v te nemirne čase. V tem tedenskem horoskopu kraljujejo nepreverjeni ego in obljube, ki so predobre, da bi bile resnične. Samo zato, ker nekdo nekaj pove samozavestno, še ne pomeni, da je resnično. Venera vstopi v drznega Ovna 5. aprila, kar je zabavno in spogledljivo obdobje.

Kaj za vaš znak prinaša tedenski horoskop od 1. do 7. aprila?

Oven – 21. 3. do 19. 4.

Načrti, ki ste jih začeli delati marca, so še vedno na čakanju. Frustrirajoče je ne vedeti, kaj sledi. Ker pa Venera 5. aprila vstopi v vaše znamenje, je to vaš znak, da si vzamete odmor in se posvetite lepoti in skrbi zase. Zdaj je odličen čas, da se posvetujete s svojim stilistom ali nadgradite svoje življenje tako in drugače.

 • Citat tedenskega horoskopa: Privlačni ste.

Tedenski horoskop Oven

Tedenski horoskop Oven

Bik – 20. 4. do 20. 5.

Čeprav je bila ta sezona Ovna težka za vaše duševno in fizično zdravje, začnete teden s hvaležnostjo za svojo skupnost. Vzemite si nekaj časa, da stopite v stik z ljubljenimi in jim dajte občutek, da jih cenite. Ko Venera 5. aprila vstopi v vaš nezavedni sektor, si lahko oblečete plašč, preklopite telefon na način »Ne moti« in si vzamete prepotreben odmor od svojega družabnega življenja.

 • Citat tedenskega horoskopa:  Mirno bo.
Tedenski horoskop Bik

Tedenski horoskop Bik

Dvojčka – 21. 5. do 20. 6.

Merkur bo retrograden od 1. do 25. aprila v vašem socialnem sektorju, zaradi česar je ves ta mesec odličen čas za spremljanje e-pošte, besedil in odgovorov. Načrti, ki ste jih začeli delati sredi marca v zvezi z dogodkom skupnosti ali prostovoljnim delom, se začnejo ta teden, vendar sredi maja ne boste lansirali ničesar. Vzemite si čas zase.

Tedenski horoskop za vse znake od 8. do 14. julija
Tedenski horoskop nadaljuje sanjske in romantične teme, ki so definirale prejšnjega. Luna narašča po čudoviti mladi luni v raku prejšnjega tedna in izziv je ugotoviti, kdaj je čas za korak napr

 • Citat tedenskega horoskopa: Zberite se.
Tedenski horoskop Dvojčka

Tedenski horoskop Dvojčka

Rak – 21. 6. do 22. 7.

Mrk prejšnjega tedna je prinesel nekaj nepričakovanih novic, ki so vas prisilile k hitrim potezam. Še vedno je treba razpakirati škatle in opraviti telefonske klice, toda ta teden se morate osredotočiti na poklicne cilje. Ker bodo postaje Merkurja 1. aprila retrogradne, si vzemite nekaj časa za razmislek o tem, kaj ste do sedaj dosegli v tem letu, in ustrezno prilagodite.

 • Citat tedenskega horoskopa: Napredujte.
Tedenski horoskop Rak

Tedenski horoskop Rak

Lev – 23. 7. do 22. 8.

Čeprav je na videz vse »dobro«, se že nekaj časa počutite nezadovoljni s svojim poklicnim življenjem. Postaje Merkurja so retrogradne 1. aprila in prinašajo nekaj tednov, ki vas bodo prisilili, da upočasnite tempo in ponovno razmislite o svojih večjih ciljih. Dohitevanje starega mentorja, prijava na tečaj ali preprosto oddih in branje knjige so vodilo.

 • Citat tedenskega horoskopa: Povedite v svoji zgodbi.
Tedenski horoskop Lev

Tedenski horoskop Lev

Devica – 23. 8. do 22. 9.

Vaš vladajoči planet Merkur postane retrograden v vašem sektorju skupnih virov 1. aprila, zaradi česar se boste v naslednjih nekaj tednih osredotočili samo na uravnoteženje računov. Če ste samostojni podjetnik je lahko ta vpliv lahko precej dobeseden. To je tudi odličen teden za nov pristop k terapiji, začetek težkega pogovora s partnerjem ali prijateljem ali izvedbo majhnega rituala za sprostitev dolgotrajnih zamer.

 • Citat tedenskega horoskopa: Zaključite zadeve.

Tedenski horoskop Devica

Tedenski horoskop Devica

Tehtnica – 23. 9. do 22. 10.

Zmedeno je dobra beseda za opis tega tedna. Razburljivi dogodki v vašem družabnem in romantičnem življenju so pritegnili vašo pozornost, vendar se prav tako trudite prebroditi zadnji korak pri velikem projektu v službi. Namesto da se tepete, da ste »leni«, pomislite, da je v redu, če se prioritete spreminjajo. Ne dovolite, da bi vas kdo prisilil, da ste na njihovem urniku. Vzemite si čas zase.

 • Citat tedenskega horoskopa: Potujte s tokom.
Tedenski horoskop Tehtnica

Tedenski horoskop Tehtnica

Škorpijon – 23. 10. do 21. 11.

Ker so postaje Merkurja retrogradne že prvega aprila, ste v tem tedenskem horoskopu sredi krize življenjskega sloga. Kako je mogoče dovolj spati, telovaditi, hoditi v službo, se ukvarjati s stranskimi opravili, sprehajati psa, opravljati opravke in imeti družabno življenje? Razmislite, katere odgovornosti lahko prenesete. Ali res morate biti heroj čiščenja hiše, ko je cenovno ugoden čistilni servis na voljo?

 • Citat tedenskega horoskopa: Ni vam treba storiti vsega.

Tedenski horoskop Škorpijon

Tedenski horoskop Škorpijon

Strelec – 22. 11. do 21. 12.

Venera vstopi v Ovna in vaš romantični sektor 5. aprila, zaradi česar bo že tako spogledljiva sezona Ovnov za vas še bolj vroča. Ker pa so v igri tudi mrki in retrogradni Merkur, to niso običajni spogledi in spogledovanja. Ti dnevi so tukaj, da vam spremenijo življenje, vas naučijo lekcije ali vam pokažejo, kaj je mogoče. Ostanite radovedni.

Majhne navade, ki vam bodo pomagale dvigniti energijo
Se tudi vam pogosto dogaja, da se čez dan počutite utrujeno, brez moči, volje in motivacije kljub temu, da ste spali zadostno število ur? Seveda je to lahko posledica nekvalitetnega spanca, stresa

 • Citat tedenskega horoskopa: Radovednost.

Tedenski horoskop Strelec

Tedenski horoskop Strelec

Kozorog – 22. 12. do 20. 1.

Poskušate ostati prizemljeni v tej sezoni mrkov je bilo za vas težko. Pritisk je velik, da morate sprejeti veliko odločitev, a namesto tega temeljito čistite svojo hišo. Z retrogradnim Merkurjem v vašem domačem sektorju vse do 25. aprila, obstajajo domači projekti več dni, da vas bodo zamotili. Toda preden se izgubite v podrobnostih, preverite svoj občutek. Ali se tej odločitvi izogibate ali je preprosto nočete narediti?

 • Citat tedenskega horoskopa: Resničnost je tu.

Tedenski horoskop Kozorog

Tedenski horoskop Kozorog

Vodnar – 21. 1. do 18. 2.

Če želite povečati kaos v sezoni mrkov, boste ta teden morda morali kupiti nov telefon, obiskati mehanika ali zamenjati televizor. Retrogradne postaje Merkurja v vašem komunikacijskem sektorju 1. aprila, kar pomeni, da vse stvari, povezane s tehnologijo in transportom do 25. aprila ne bodo šle po načrtih. Vzemite to kot znak, da upočasnite in nadoknadite pogovore, ki so res pomembni.

 • Citat tedenskega horoskopa: Ocenite dogodke.

Tedenski horoskop Vodnar

Tedenski horoskop Vodnar

Ribi – 19. 2. do 20. 3.

Venera se sreča z Neptunom v vašem znamenju 3. aprila, in čeprav je zaradi tega vpliva veliko ljudi okoli vas globoko v nekakšnih romantičnih fantazijah ali nerealnih zablodah, se vi samo počutite. Če potrebujete nekaj novih fotografij, je ta teden pravi čas za fotografiranje.

 • Citat tedenskega horoskopa: Čudoviti ste.
Tedenski horoskop Ribi

Tedenski horoskop Ribi

Avtor: ŽK, FOTO: pixabay.com

41
290 SEK