Tedenski horoskop za vse znake od 22. do 28. aprila

21. apr. 2024, ob 11.03
Posodobljeno pred 24 dnevi
12
300 SEK

Tobogan tedenskih horoskopov v aprilu 2024 doseže svoj zadnji vrhunec s polno luno v Škorpijonu 23. aprila. Ta polna luna, ki prihaja ravno v trenutku, ko se sonce izravna s Plutonom, ki spreminja življenje, razkrije, kar je bilo dolgo potlačeno. Čeprav se je boleče soočiti z vsem tem neredom, je tudi zelo zdravilno. Bolje je porabiti svojo energijo za prebiranje umazanije kot zatiranje neizogibnega.

Retrogradni Merkur se konča 25. aprila in pogovori, ki so zastali sredi marca, se znova oživijo. Komunikacija je zaenkrat še vedno počasna in načeta, vendar bo kmalu spet »normalna« (karkoli to danes pomeni).

Kaj za vaš znak prinaša tedenski horoskop od 22. do 28. aprila?

Oven – 21. 3. do 19. 4.

Polna luna v Škorpijonu 23. aprila razkriva grdo resnico o dogovoru, pogodbi ali tesnem odnosu. Tega pogovora, ki ste se mu izogibali, ni več mogoče odložiti ali preložiti na naslednji teden. Če želite, da se stvari premaknejo naprej, se morate resnično zavedati, kaj si resnično želite. O vaši vrednosti se ni mogoče pogajati in morda je del pristnega življenja tudi to, da nadaljujete brez njih.

 • Citat tedenskega horoskopa: Postavite ločnice.

Tedenski horoskop Oven

Tedenski horoskop Oven

Bik – 20. 4. do 20. 5.

Polna luna v Škorpijonu 23. je trenutek »zdaj ali nikoli« za enega vaših najbližjih odnosov. »Naj ostanem ali naj grem?« je vprašanje tedenskega horoskopa. Morda boste zaprosili svojega partnerja, izpovedali svoja čustva prijatelju ali podpisali najemno pogodbo s svojim poslovnim partnerjem. Festina lente, latinski pregovor, ki pomeni hiti počasi, je fraza, ki si jo morate zapomniti ta teden. Vaša naloga je, da delujete odločno, a tudi z milostjo, previdevnostjo in sočutjem.

Tedenski horoskop za vse znake od 8. do 14. julija
Tedenski horoskop nadaljuje sanjske in romantične teme, ki so definirale prejšnjega. Luna narašča po čudoviti mladi luni v raku prejšnjega tedna in izziv je ugotoviti, kdaj je čas za korak napr

 • Citat tedenskega horoskopa:  Naprej z namero.
Tedenski horoskop Bik

Tedenski horoskop Bik

Dvojčka – 21. 5. do 20. 6.

Polna luna v Škorpijonu 23. aprila je tukaj, da pokaže, kako ste (ali niste) skrbeli zase v zadnjih šestih mesecih. Ni se lahko vrniti v rutino, še posebej, ko je bilo življenje burno in je vsa vaša energija šla v velike spremembe. Ker so Merkurjeve postaje retrogradne 25. aprila, ste prisiljeni upočasniti in narediti stvari korak za korakom, da se vrnete na pravo pot.

 • Citat tedenskega horoskopa: Počasi in mirno.
Tedenski horoskop Dvojčka

Tedenski horoskop Dvojčka

Rak – 21. 6. do 22. 7.

Ta teden polna luna v Škorpijonu 23. aprila na površje potisne nekatere globoko skrite želje. Po mesecih zmenkanja z nekom novim ta luna jasno pokaže, ali je ustvarjanje družine nekaj, kar si želite ali ne. Enako velja za vaše ustvarjalne projekte, romantične potrebe in spolnost. Ne zadržujte se.

 • Citat tedenskega horoskopa: Želje na prvo mesto.
Tedenski horoskop Rak

Tedenski horoskop Rak

Lev – 23. 7. do 22. 8.

Polna luna v Škorpijonu 23. aprila prinaša vrhunec družinske ali stanovanjske drame, ki se kuha od prejšnje jeseni. Ne morete več potlačiti svojih resničnih občutkov glede situacije in čeprav bi to, kar imate povedati, lahko zlomilo odnos, bo prineslo nekaj osebnega miru. Zaupajte svojemu občutku o tem, kaj resnično potrebujete v podpornem sistemu in temelju, in ne sprejmite nič manj.

 • Citat tedenskega horoskopa: Temelji morajo biti trdni.
Tedenski horoskop Lev

Tedenski horoskop Lev

Devica – 23. 8. do 22. 9.

Zadnjih nekaj let je prineslo veliko premikov v vašem ožjem krogu in načinih komunikacije. Ko se je vaš kotiček sveta v letih 2022 in 2023 zmanjšal, so se vaše sanje, vizije in izobraževalna prizadevanja povečali. Polna luna v Škorpijonu 23. aprila razkriva, na kaj lahko računate v bližini doma. Pogovori z vašim baristom ali prijatelji v lokalnem baru prinašajo nekaj globokih vpogledov in so veliko več kot samostojni načini krajšanja časa.

 • Citat tedenskega horoskopa: Na pravi poti ste.

Tedenski horoskop Devica

Tedenski horoskop Devica

Tehtnica – 23. 9. do 22. 10.

Polna luna v Škorpijonu 23. aprila razkriva, da vaši najhujši strahovi glede denarja, virov in varnosti niso tako slabi, kot mislite. Pravzaprav so lahko prikriti blagoslovi. Ali na bankomatu pokrijete zaslon, na katerem je prikazano stanje vašega računa, ali ga lahko pogledate, ne da bi trenili? Soočenje s tem, kar vam povzroča nelagodje, vas vodi k obilju.

 • Citat tedenskega horoskopa: Naučite se sprejemati.
Tedenski horoskop Tehtnica

Tedenski horoskop Tehtnica

Škorpijon – 23. 10. do 21. 11.

To je čustven teden za vas, Škorpijoni. Polna luna 23. aprila je v vašem znamenju in lahko na površje prinese nekatere vaše bolj zasebne občutljivosti glede vašega stila, zdravja ali videza. To je dober teden, da se upočasnite, se ustavite za nekaj solz v terapiji ali si privoščite masažo ali nego obraza. Ne glede na to, ali gre za ogrce ali slabe občutke, bolj ko se soočate, bolj jih lahko opustite.

Majhne navade, ki vam bodo pomagale dvigniti energijo
Se tudi vam pogosto dogaja, da se čez dan počutite utrujeno, brez moči, volje in motivacije kljub temu, da ste spali zadostno število ur? Seveda je to lahko posledica nekvalitetnega spanca, stresa

 • Citat tedenskega horoskopa: Očistite se.

Tedenski horoskop Škorpijon

Tedenski horoskop Škorpijon

Strelec – 22. 11. do 21. 12.

Polna luna v Škorpijonu 23. aprila vas spodbuja, da nekaj opustite. Ne glede na to, ali gre za toksično razmerje, slabo navado ali vzorec samosabotaže, ni več izgovorov za zadrževanje tega, kar ni dobro zate. To je odličen teden, da zgodaj odidete iz službe, si vzamete odmor od družbenih medijev in pospravite telefon v predal. Čas je, da se vrnete k zdravim navadam, ki vas vodijo nazaj k naravi in ​​vam omogočajo povezavo z resničnim svetom.

 • Citat tedenskega horoskopa: Jasnina je pred vami.

Tedenski horoskop Strelec

Tedenski horoskop Strelec

Kozorog – 22. 12. do 20. 1.

Polna luna v Škorpijonu 23. aprila osvetli del vaše karte, ki govori o vaši skupnosti, občinstvu in vplivu. Prejšnjo jesen ste si zastavili cilje, da se bolj izpostavite, in ta luna vam omogoča, da vidite, kako so se ti cilji uresničili. Če ne čutite podpore, je zdaj čas, da razmislite o tem, kaj si resnično želite od skupnosti. Želite voditi svoj projekt ali se pridružiti komu drugemu?

 • Citat tedenskega horoskopa: Udeležba je pomembna.

Tedenski horoskop Kozorog

Tedenski horoskop Kozorog

Vodnar – 21. 1. do 18. 2.

Polna luna v Škorpijonu 23. aprila je največji trenutek leta za vašo kariero in javno podobo. Ta tedenski horoskop je namenjen veliki predstavitvi, prijavi za sanjsko službo ali pregledu vaših idolov in vplivov. Morda ste tudi občutljivi glede tega, kaj trenutno delite v spletu. Vzemite to kot znak, da počistite svoje vire, arhivirate nekaj objav in delite slike, ki odražajo, kdo ste zdaj.

 • Citat tedenskega horoskopa: Uokvirite uspehe.

Tedenski horoskop Vodnar

Tedenski horoskop Vodnar

Ribi – 19. 2. do 20. 3.

Polna luna v Škorpijonu 23. aprila je pomemben znak na potovanju ali izobraževanju, na katerem ste že od jeseni. Ne glede na to, ali se pripravljate na maturo, polagate depozit za izlet ali sanjsko šolo ali dosegate nove ravni v Duolingu, je pravi čas, da proslavite, kar ste dosegli do zdaj. Zdaj se postavlja vprašanje: kako lahko to, kar se učite in izkušate, uporabite v vsakdanjem življenju?

 • Citat tedenskega horoskopa: Praktičnost pred teorijo.
Tedenski horoskop Ribi

Tedenski horoskop Ribi

Avtor: ŽK, FOTO: pixabay.com

12
300 SEK