Tedenski horoskop za vse znake od 29. aprila do 5. maja

27. apr. 2024, ob 08.42
Posodobljeno pred 2 mesecema
52
310 SEK

Luna ta tedenski horokop doseže svojo zadnjo četrtino, kar nakazuje, da je čas, da upočasnimo in obdelamo vse, kar se je zgodilo od začetka meseca. Mars se 29. aprila sreča z Neptunom v Ribah, kar nam daje jasne intuitivne vpoglede, ko dosežemo vrhunec izčrpanosti in izgorelosti. April je bil dolg mesec! V redu je, če nekoliko razpademo. Energija se obnovi dan kasneje, ko Mars vstopi v svoje domače znamenje Ovna, kjer se konflikti rešujejo odločno.

Tudi Venera ta teden dobi nadgradnjo, saj vstopi v svoje domače znamenje Bika, kjer je bujna in romantična. Venera in Mars se ta teden prav tako povezujeta s Plutonom, ki spreminja življenje, kar jasno kaže, da čeprav je vrnitev k osnovam olajšanje, ni bistvo vrniti se nazaj, ampak imeti lažjo pot naprej.

Kaj za vaš znak prinaša tedenski horoskop od 29. aprila do 5. maja?

Oven – 21. 3. do 19. 4.

Z vašim vladajočim planetom Marsom, ki se bo 29. aprila srečal z megličastim Neptunom, se bo življenje morda zdelo bolj čarobno, obenem pa tudi neverjetno razpršeno. Če se počutite pod stresom ali ste izgoreli ali kot da je nemogoče ostati prizemljen, ste na pravem mestu. Ta teden je čas bolje porabiti za sončenje kot za mletje za prenosnikom. Vzdušje se dramatično spremeni 30. aprila, ko se Mars vrne domov k Ovnu in se vam povrne utrip.

 • Citat tedenskega horoskopa: Vztrajajte.

  To so kraji, kjer lahko opazujete najlepše sončne zahode na svetu
  Sončni zahodi so ena tistih naravnih lepot, ki očarajo vsakogar. Ne glede na to, kolikokrat v življenju vidimo lep sončni zahod, ga je vedno prijetno videti in se ga nikoli ne naveličamo. Čarobn

Tedenski horoskop Oven

Tedenski horoskop Oven

Bik – 20. 4. do 20. 5.

Po nekaj tednih, ko ste bili z glavo v oblakih, je čas, da se vrnete na zemljo. Vaš vladajoči planet Venera se 29. aprila vrne domov v Bika in tako začne obdobje samoljubja in lepote. 1. maja ste v skušnjavi, da bi naredili veliko preobrazbo, toda z močnim planetom Plutonom se stvari morda zdijo bolj nujne, kot so v resnici. Počakajte do naslednjega tedna.

 • Citat tedenskega horoskopa:  Bodite potrpežljivi.

Tedenski horoskop Bik

Tedenski horoskop Bik

Dvojčka – 21. 5. do 20. 6.

Vaše najboljše delo trenutno poteka v zakulisju. Korak nazaj in dajanje prednosti počitku ta teden in večji del maja vas bo pripravilo na bolj dinamično obdobje, ki vas čaka junija. Ni se vam treba skrivati, vendar vam tudi ni treba razkrivati vseh podrobnosti vašega torkovega zvečer. To je dober teden za pisanje dnevnika, obdelavo preteklosti na terapiji ali kuhanje čudovitega obroka samo zase.

 • Citat tedenskega horoskopa: Obmirujte.

Tedenski horoskop Dvojčka

Tedenski horoskop Dvojčka

Rak – 21. 6. do 22. 7.

Jasni vpogledi v vaše želje naj bodo na prvem mestu in ne glede na to, ali ste jih spoštovali ali ne, so prispeli s polno luno prejšnjega tedna v škorpijonu. Integracija teh razodetij zahteva nekaj poguma. Kako lahko uveljavite te potrebe? Se strinjate z razmrševanjem perja med tem postopkom? Težaven pogovor s prijateljem ali sodelavcem 1. maja razjasni vaše nadaljnje korake.

 • Citat tedenskega horoskopa: Bodite pogumni.

Tedenski horoskop Rak

Tedenski horoskop Rak

Lev – 23. 7. do 22. 8.

Pritisk, da bi sklenili mir z bivšim, dobili plačilo računa ali poravnali dolg, je bil v zadnjih nekaj tednih močan. Ta proces doseže osupljiv vrhunec 29. aprila, ko se morate odločiti, ali je vredno izgubiti sebe, da bi osrečili nekoga drugega. Stvari se obrnejo proti koncu tedna, ko se vam ponudi nova priložnost in se prepričajte, da ste preučili vse pogoje in določila, preden se odjavite.

 • Citat tedenskega horoskopa: Zaupajte si.

Tedenski horoskop Lev

Tedenski horoskop Lev

Devica – 23. 8. do 22. 9.

Ta teden še vedno izhajate iz meglice retrogradnega Merkurja in se morda počutite še posebej intenzivno glede tega, da bi svoje zdravje, telesno pripravljenost in urnik spet uredili. Vaše misli se vrtijo s toliko cilji in vizijami, toda kako boste izpolnili katerega od njih, če si ne vzamete časa? Po drugi strani pa, ali morate hiteti v priložnost samo zato, ker je tam? Zaustavite se in razmislite o svojih možnostih.

 • Citat tedenskega horoskopa: Premislite dobro.

Tedenski horoskop Devica

Tedenski horoskop Devica

Tehtnica – 23. 9. do 22. 10.

Odnosi vseh vrst so bili vaš glavni fokus v zadnjem mesecu na vznemirljive in zelo naporne načine. Nova povezava je testirana 29. aprila. Ste ujeti v pravljico? Ali prejemate mešane signale? Ko Mars vstopi v jedrnatega Ovna 30. aprila, lahko razčistite vprašanja o tem, kje ste. Olajšanje pride, ko ta teden prosite za tisto, kar želite.

Tedenski horoskop za vse znake od 8. do 14. julija
Tedenski horoskop nadaljuje sanjske in romantične teme, ki so definirale prejšnjega. Luna narašča po čudoviti mladi luni v raku prejšnjega tedna in izziv je ugotoviti, kdaj je čas za korak napr

 • Citat tedenskega horoskopa: Priznajte si.

Tedenski horoskop Tehtnica

Tedenski horoskop Tehtnica

Škorpijon – 23. 10. do 21. 11.

Tedenski horoskop se začne z vami, ujetimi v romantično fantazijo ali ustvarjalni projekt, vrhunec pa doseže 29. aprila. Nato se 30. aprila vaš vladajoči planet Mars premakne iz vesoljskih Rib v dinamičnega Ovna, vi pa preidete od razmišljanja k ustvarjanju, od zmenkov k predanosti, od rojstva k skrbi. Zdaj vstopate v fazo vzdrževanja. Življenje bo postalo zelo zasedeno. Disciplina je tista, ki ti drži glavo nad vodo.

 • Citat tedenskega horoskopa: Premaknite se.

Tedenski horoskop Škorpijon

Tedenski horoskop Škorpijon

Strelec – 22. 11. do 21. 12.

Vaše upogibanje se bo kmalu končalo, ko bo Venera 29. aprila zapustila Ovna ter prišla v Bika in vaš delovni sektor. Vse tiste naloge, ki ste jih dali na stranski tir? Vse so zapadle konec tedna. Kljub pritisku vam Venera pomaga, da se počutite bolj »v coni«, ko vse to opravite. Zadovoljstvo pride z disciplino, uživanjem zelenjave in dobrim spanjem.

 • Citat tedenskega horoskopa: Naj bo preprosto.

Tedenski horoskop Strelec

Tedenski horoskop Strelec

Kozorog – 22. 12. do 20. 1.

Venera 29. aprila vstopi v bika in vaš sektor užitkov, s čimer uvede vaš najbolj romantičen in ustvarjalen čas v letu. Ne glede na to, ali ste samski ali zavzeti, ni boljšega časa, da se odpravite na zmenek. Pojdite na sprehod v naravo! Pecite kruh z drožmi! Ustvarite zeliščni vrt na požarnih stopnicah! Čeprav vas prav tako mika, da bi se nagradili s priboljški, ne pozabite, da lahko raziščete tudi stvari, ki so popolnoma brezplačne.

 • Citat tedenskega horoskopa: Moderirajte, kot se spodobi.

Tedenski horoskop Kozorog

Tedenski horoskop Kozorog

Vodnar – 21. 1. do 18. 2.

Ta tedenski horoskop se vam bodo stvari morda zdele še posebej težke, saj se Pluton upočasnjuje in postaje retrogradno v vašem znamenju. Od januarja ste doživeli hitre preobrazbe in velike zmage ob velikih izgubah. Dogodki, ki spremenijo življenje, nehajo prihajati tako hitro in ta teden je namenjen premoru za razmislek o tem, kaj se je do zdaj zgodilo. Možni so spopadi za oblast, predvsem z družino in sostanovalci. Nehajte se upirati temu, kar je treba izruvati. Čas je za obnovo.

 • Citat tedenskega horoskopa: Ostanite trdni.

Tedenski horoskop Vodnar

Tedenski horoskop Vodnar

Ribi – 19. 2. do 20. 3.

Venera vstopi v Bika 29. aprila in uvede v obdobje preprostih radosti. Ta tedenski horoskop je namenjen popoldanskim izletom v kavarno, spogledovanju z natakarjem in povonjanju (pravih) vrtnic na popoldanskem teku. Romantizirajte svoj vsakdan. Ne glede na to, ali ste samski ali v partnerski zvezi, je pomembno, da naredite vsak del svojega življenja slajši, še posebej odnos do sebe.

 • Citat tedenskega horoskopa: Nekaj sladkega.

Tedenski horoskop Ribi

Tedenski horoskop Ribi

Avtor: ŽK, FOTO: pixabay.com

52
310 SEK