Tedenski horoskop za vse znake od 3. do 9. junija

31. maj. 2024, ob 20.01
Posodobljeno pred 25 dnevi
37
330 SEK

Teden je naokoli, tu je nov tedenski horoskop! Ko se tedenski horoskop začne, smo v času, ki je običajno rezerviran za zaključevanje projektov, ležanje in počitek. Toda s petimi planeti v Dvojčkih do konca tedna bomo preveč stimulirani, da bi lahko zadremali. Redka poravnava se zgodi že prvi dan, ko se ekspanzivni Jupiter postavi v trigon s Plutonom, ki spreminja življenje. To je aspekt, ki uresničuje ambiciozne projekte in vabi velike premike v našem kolektivnem pogledu na svet.

Merkur vstopi v Dvojčka preden se sreča z ekspanzivnim Jupitrom 4. junija, kar prinaša radosten, igriv in ekspanziven odnos do komunikacije. Venera se sreča s Soncem 4. junija, krepi romantiko, umetnost in lepoto. 6. junija je oživljajoča mlada luna v Dvojčkih. Ta mlada luna je za pridobivanje radovednosti in širjenje intelektualnih obzorij.

Konec tedna s trdim postankom, ko se Venera izenači s Saturnom 8. junija, sproži proces, ki se bo nadaljeval v naslednjem tednu upočasnjevanja.

Kaj za vaš znak napoveduje tedenski horoskop od 3. do 9. junija?

Oven – 21. 3. do 19. 4.

Mlada luna v Dvojčkih 6. junija je odličen opomnik, da se vznemirjenje in razsvetljenje, po katerem hrepenite, že dogajata na vašem dvorišču. To je teden, poln smešnih pogovorov, ljubkih nakupovalnih pohodov in odličnih druženj s prijatelji. To je tudi čudovita priložnost, da osvežite svoj urnik, rutino in komunikacijo. Ali ste popolnoma zasedeni ali samo obremenjeni z napornim delom? Ali ne želite več uživati ​​v majhnih trenutkih življenja?

Tedenski horoskop za vse znake od 8. do 14. julija
Tedenski horoskop nadaljuje sanjske in romantične teme, ki so definirale prejšnjega. Luna narašča po čudoviti mladi luni v raku prejšnjega tedna in izziv je ugotoviti, kdaj je čas za korak napr

 • Citat tedenskega horoskopa: Živite v tem trenutku.

Tedenski horoskop Oven

Tedenski horoskop Oven

Bik – 20. 4. do 20. 5.

Mlada luna v Dvojčkih 6. junija je tukaj, da okrepi vaš bančni račun in vašo samozavest. Kajti kakšen smisel ima ta popolna zaposlitvena priložnost, ki pristane v vašem nabiralniku, če nimate poguma, da bi se prijavili? Velika lekcija tega tedna je, da se vam ni treba tako močno truditi, da bi dobili, kar želite. Poostritev ni vedno rešitev in končno ste pripravljeni na smeh in mehkobo.

 • Citat tedenskega horoskopa: Poenostavljenje je pred vami.

Tedenski horoskop Bik

Tedenski horoskop Bik

Dvojčka – 21. 5. do 20. 6.

Mlada luna v dvojčkih 6. junija prinaša osvežitev vaše podobe, zdravja in stila. Subtilni premiki, ki se kuhajo že od leta 2020, zdaj pridejo do polnega izraza. Kljub napadom dvomov vase, ki so vam prej preprečili, da bi sprejeli to tveganje, bi morali rezervirati ta termin za frizerje, kupiti te škornje in ponovno aktivirati članstvo v telovadnici. Želja po spremembi ne izgine, zakaj torej ne bi eksperimentirali?

 • Citat tedenskega horoskopa: Ste unikat.

Tedenski horoskop Dvojčka

Tedenski horoskop Dvojčka

Rak – 21. 6. do 22. 7.

Ta teden je na nebu veliko dejavnosti, toda za vas je tisto, kar se razvija, notranje in ne zunanje. Mlada luna v Dvojčkih 6. junija je priložnost, da naredite korak nazaj in razmislite o tem, kaj se je zgodilo doslej v tem letu. Medtem ko si vzamete stran od hrupa, je pomembno, da se ne zataknete pri vprašanju, kaj vse to pomeni. Usmerite ta zdrav skepticizem do večjih vprašanj, namesto da dvomite vase.

 • Citat tedenskega horoskopa: Čistina je pred vami.

Tedenski horoskop Rak

Tedenski horoskop Rak

Lev – 23. 7. do 22. 8.

Mlada luna v Dvojčkih 6. junija prinaša priložnost za povezave, ki spremenijo življenje, saj se v vašem družbenem in poklicnem življenju dogajajo veliki premiki. Vaši najboljši rezultati izhajajo iz diverzifikacije vašega omrežja, širjenja vašega dosega v druge panoge in sprejemanja povabil na zabave od ljudi, ki so vas vedno zanimali. Naj vas ne skrbi, da bi se preveč razpršili, saj trenutno ni bistvo v tem, da se zavežete, temveč v raziskovanju.

 • Citat tedenskega horoskopa: Odprtost je ključ.

Tedenski horoskop Lev

Tedenski horoskop Lev

Devica – 23. 8. do 22. 9.

Mlada luna v Dvojčkih 6. junija vas bo našla v središču pozornosti. To je čas, ko se vam zahvalijo. Ta tedenski horoskop prinaša velike predstavitve, poklicno napredovanje in ponudbe za vstop v vse vrste vodilnih vlog. Kar se bo začelo pod to novo luno, se bo v naslednjem letu samo širilo, zato se prepričajte, da ne omejujete, kam vlagate svojo energijo. Imate veliko prostora za razvoj in rast.

 • Citat tedenskega horoskopa: Zasijte.

Tedenski horoskop Devica

Tedenski horoskop Devica

Tehtnica – 23. 9. do 22. 10.

Tedenski horoskop pravi, da mlada luna v Dvojčkih 6. junija označuje začetek hitre širitve vaših potovanj, izobraževanja in duhovnih prizadevanj. Sanjate o dopustu v tujini, pisanju romana ali poučevanju. Nobeden od teh ciljev ni nov, vendar je to prvič po dolgem času, da imate sanje in zagon. Ta teden je namenjen iskanju ponovnega občutka namena in majhnim korakom za uresničitev vaše velike vizije.

Majhne navade, ki vam bodo pomagale dvigniti energijo
Se tudi vam pogosto dogaja, da se čez dan počutite utrujeno, brez moči, volje in motivacije kljub temu, da ste spali zadostno število ur? Seveda je to lahko posledica nekvalitetnega spanca, stresa

 • Citat tedenskega horoskopa: Čas je, da poletite.

Tedenski horoskop Tehtnica

Tedenski horoskop Tehtnica

Škorpijon – 23. 10. do 21. 11.

Mlada luna v Dvojčkih 6. junija prinaša prenovo vašega sodelovanja in hitro širitev vaših skupnih virov. To je teden za obveščanje najbližjih ljudi v vašem življenju o stvareh, ki jih potrebujete, pa naj bo to denar, čustvena podpora ali več pogovorov in manj memov v skupinskem klepetu. Učiš se, da gredo stvari bolje, če vam ni treba vsega narediti samim. Ali ni lepo vedeti, da ste obkrožen s pravimi ljudmi?

 • Citat tedenskega horoskopa: Informirajte se.

Tedenski horoskop Škorpijon

Tedenski horoskop Škorpijon

Strelec – 22. 11. do 21. 12.

Mlada luna v Dvojčkih 6. junija prinaša razburljiv nov začetek v vaše najbližje odnose. Čas je, da stvari dvignete na višjo raven. Nekateri se odločajo, drugi morda že prosijo za podporo, namesto da bi se odločili, da vse storijo sami. To je tudi odličen teden za pogajanja o pogodbi, podpis najema ali iskanje novih strank. Odnosi, ki jih zdaj vzpostavljate, imajo trajen učinek in govorijo o vaši splošni rasti.

 • Citat tedenskega horoskopa: Zacveteli boste.

Tedenski horoskop Strelec

Tedenski horoskop Strelec

Kozorog – 22. 12. do 20. 1.

Mlada luna v Dvojčkih 6. junija poseje semena za prihajajočo sobo ali premik v vašem delovnem okolju. To je tudi odličen teden, da začnete novo fitnes rutino, se posvetite pripravi obroka ali končno načrtujete vse tiste obiske pri zdravniku, ki ste jih odlašali. Kot rečeno, se je pod tem nebom tudi zelo enostavno preveč zavezati. Preverite pri sebi, za kaj pravzaprav imate čas in energijo. Pomagajte sebi, preden pomagate komu drugemu.

 • Citat tedenskega horoskopa: Ostanite na pravi poti.

Tedenski horoskop Kozorog

Tedenski horoskop Kozorog

Vodnar – 21. 1. do 18. 2.

Mlada luna v Dvojčkih 6. junija označuje začetek hitre širitve v vašem ustvarjalnem in romantičnem življenju. Gre za to, da naredite nekaj, na kar bi bil vaš notranji najstnik ponosen, in se dotaknete bolj pristne oblike samoizražanja. Ne dovolite, da bi vam kdo rekel, da je prepozno, da postanete rock zvezda, ali da se morate zadovoljiti z nekom, ki ni ljubezen vašega življenja. Bodite sami zgled.

 • Citat tedenskega horoskopa: Avtentičnost je navdih.

Tedenski horoskop Vodnar

Tedenski horoskop Vodnar

Ribi – 19. 2. do 20. 3.

Mlada luna v Dvojčkih 6. junija sproži veliko rast v vašem domu in družinskem življenju. To je vaše leto za zanositev, nakup hiše ali celjenje ran iz otroštva in ta teden je namenjen raziskovanju vaših številnih možnosti, da vse to uresničite. Ali je nujno, da se preselite v novo mesto, ker želite tam živeti ali ker ste razočarani nad svojim stanodajalcem? Poskusite zamenjati samo eno majhno stvar doma. Ena majhna sprememba bi lahko sprožila bolj vpliven premik.

 • Citat tedenskega horoskopa: Močno temelji močne spremembe.

Tedenski horoskop Ribi

Tedenski horoskop Ribi

Avtor: ŽK, FOTO: pixabay.com

37
330 SEK