• C Novo mesto
 • 04:08
 • Sob, 21.05.2022

Tedenski horoskop: od 24.01. do 30.01.

Merkurjeva retrograda se tudi v tem tednu nadaljuje, končuje pa se Venerina. Še vedno bomo v obdobju refleksije, kjer ugotavljamo, da tudi tako briljantne ideje ne morejo napredovati, če nimajo postavljenih trdnih temeljev. To bo postalo še kako jasno 25. januarja, ko bo Merkur ponovno vstopil v znak Kozoroga. Prišel bo čas za konec sanjarjenja in začetek grajenja. Ko se Venera na koncu tedna poravna na svoji poti, bomo napredovali v povezavah in razmerjih, četudi še vedno iščemo prave besede. Tedenski horoskop za vsa znake horoskopa med 24. in 30. januarjem.

Oven – 21. 3. do 19. 4.

Merkurjeva retrograda bo srečala sonce ravno v vašem sektorju prijateljstva, kar bo nakazalo tematiko prihajajočega tedna. To bo prijateljstvo. Vse od praznične sezone ste se trudili z oceno vaših ambicij in definicijo vašega odnosa glede uspeha. Zdaj boste ugotovili, da vaši osebni cilji ne štejejo veliko, če prioriteta ni okolica. Načrtujte več deljenja med ljudi. Kar ste se naučili širite med okolico.

 • Tedenski nasvet: V ekipi ni prostora za ednino.
Tedenski horoskop Oven

Tedenski horoskop Oven

Bik – 20. 4. do 20. 5.

Vaš gospodarski planet Venera se po štiridesetdnevni retrogradi končno usmerja nazaj v ravnino. Vse od konca novembra ali vsaj od sredine decembra ste ocenjevali vaša razmerja glede na učenje, duševnost in razdaljo. Nekajteri vaši cilji bodo veliko hitreje doseženi, nekatere pa morate preprosto izpustiti. Prihajajoči teden je namenjen deljenju vaše vizije, da bi lahko lažje videli, kar želite.

 • Tedenski nasvet: Sanje bodo postale resničnost.
Tedenski horoskop Bik

Tedenski horoskop Bik

Dvojčka – 21. 5. do 20. 6.

Začetek tedna bo minil z Merkurjem v retrogradi, kar bo poskrbelo za kar nekaj kaosa v vašem življenju. Zamujeni sestanki, odpovedana srečanja in »fantastični« pogovori o političnem stanju v državi. Razlaganje vaših prepričanj je vedno težka naloga, saj ste oseba, ki verjame v več resnic istočasno. Kaos vam pri tem ne bo v pomoč. Ko se bo na pričetku tedna zgodilo srečanja Sonca in Merkurja boste za trenutek prejeli jasen navdih in točno boste vedeli, kaj storiti z njim.

 • Tedenski nasvet: Težave rešujem eno po eno.
Tedenski horoskop Dvojčka

Tedenski horoskop Dvojčka

Rak – 21. 6. do 22. 7.

Venera je bila vse od decembtra v retrogradi. V zadnjih dveh mesecih ste se ponovno pogovarjali z odtujenimi prijatelji, razmišljali o preteklih razmerjih in premišljevali, kaj točno želite od svojega partnerja. Duhovi vašega življenja so vstopili v vaše življenje. Z Venero, ki se končno uravnava, boste končno pripravljeni na resničnost. Obiskovanje preteklosti ne škodi, a pazite, da tam ne ostanete.

 • Tedenski nasvet: Izkušnje so me naredile močnejšo osebo.
Tedenski horoskop Rak

Tedenski horoskop Rak

Lev – 23. 7. do 22. 8.

Merkur bo še vedno v retrogradi in konstantne napake v komunikaciji bodo postale prava komedija. Sporočila ne bodo nikoli dosegla končnega cilja, vaši sodelavci vas bodo razumeli narobe med določanjem urnika in vaš najboljši prijatelj ne bo imel časa za vas. Ko bo Merkur srečal Sonce boste znotraj kaosa našli mir. Včasih je smeh edino, kar lahko storite. Obenem pa se ne pozabite fokusirati na stvari, ki jih lahko nadzorujete.

 • Tedenski nasvet: Fokusiran sem na proces in ne izid.
Tedenski horoskop Lev

Tedenski horoskop Lev

Devica – 23. 8. do 22. 9.

Merkurjeva retrograda bo na začetku tedna srečala Soncem, za vas pa bo to na v poslovnem in družbenem življenju prineslo nekaj razodetja. Vsi koščki sestavljanke se bodo poklopili. Ko bo Merkur ponovno vstopil v znak Kozoroga dajte več pozornosti užitkom, romanci in pustolovščinam, Kaj je cilje non-stop opravljanja dela, če se ne zabavate? Pojdite na zmenek, na pijačo ali pa si privoščite odlično knjigo.

 • Tedenski nasvet: Imam lahko vse.
Tedenski horoskop Devica

Tedenski horoskop Devica

Tehtnica – 23. 9. do 22. 10.

Po intenzivnem štiridesetdnevnem potovanju po podzemlju, se vaša Venera končna poravna na svoji poti. Vse od 19. decembra ste ocenjevali družinska razmerja in vaš dom. Vaši temelji so trdnejši, kot se vam je zdelo, a vseeno zahtevajo kar nekaj truda. Prvi korak je organizacija popolnoma vsega, kar pride v vašo smer. Ne pozabite na zabavo povabiti tistih, ki vas opazijo.

 • Tedenski nasvet: Sem več kot moja preteklost.
Tedenski horoskop Tehtnica

Tedenski horoskop Tehtnica

Škorpijon – 23. 10. do 21. 11.

Družina je bila pereča tekma v zadnjih nekaj letih, a s tem tednom boste ugotovili zakaj je bila vsa ta intenzivnost tako nujna. Ločili se boste od svojih staršev, vašega razmerja in prijateljev. Teden bo namenjen vam in vaši rasti. Šele ko bo Venera na koncu tedna naravnana, bo čas za nove povezave z vsemi osebami.

 • Tedenski nasvet: Nič ne stoji naproti mojemu miru.
Tedenski horoskop Škorpijon

Tedenski horoskop Škorpijon

Strelec – 22. 11. do 21. 12.

Venera je končno iz retrograde in ta trenutek bo prinesel veliko stabilnosti v vaš finančni sektor. Vaš pretekli stres glede proračuna bo nakazal mirno pot do konca leta, vsaj v finančnem smislu. Vaše zapravljanje še vedno nadzorujte in najboljši način za to bo tedenski nadzor.

 • Tedenski nasvet: Živel bom in ne le preživel.
Tedenski horoskop Strelec

Tedenski horoskop Strelec

Kozorog – 22. 12. do 20. 1.

Odlične novice! Venera se na koncu tedna premakne v vaš sektor, kar pomeni razsvetljenje v vašem življenju. Venerina retrograda je povzročala veliko težav na osebni ravni in zdaj je tega končno konec. Vseeno pa vam je pomagala, da za nadaljevanje leta točno veste, kaj želite, da boste lahko veseli in radodarni.

 • Tedenski nasvet: Ko sem v elementu, me ne ustavi nihče.
Tedenski horoskop Kozorog

Tedenski horoskop Kozorog

Vodnar – 21. 1. do 18. 2.

Merkur bo v retrogradi že na začetku tedna srečal Sonce. To bo znak, da se posvetite samemu sebi pa čeprav le za kratek čas. Pomislite na vse egoistične misli, ki jih imate. Privoščite si odmik od družine, partnerja in prijateljev. Uživajte sami in v svoji družbi. Ko bo Merkur sredi tedna preskočil v znak Kozoroga bo ponovno nekaj stresa in načenja živcev. Prav zato si privoščite čas zase, ko si ga lahko.

 • Tedenski nasvet: Lahko si vzamem nekaj prostora zase.
Tedenski horoskop Vodnar

Tedenski horoskop Vodnar

Ribi – 19. 2. do 20. 3.

Srečanje Sonca in retrogradnega Merkurja bo padlo v vaš nezavestni sektor. Nekaj briljantnih idej boste dobili v spanju in sanjah. Zadnjih nekaj tednov ste razmišljali o svojih prijateljih, sodelavcih in partnerjih. Kdo je vreden, da bi ga obdržali? Teden izkoristite za postavljanje prihodnosti polne ljubezni in podpore.

 • Tedenski nasvet: Izbiram osebe, ki izbirajo mene.
Tedenski horoskop Ribi

Tedenski horoskop Ribi

Avtor: ŽK, FOTO: pixabay.com