Tedenski horoskop za vse znake od 24. do 30. junija

24. jun. 2024, ob 13.38
Posodobljeno pred 27 dnevi
228
330 SEK

Zaključni tedenski horoskop junija je tukaj. Ko zabredemo v čustvene vode sezone raka, je ta tedenski horoskop vabilo, da raziščemo globine naših odnosov. Že 26. junija se Venera znajde na križišču vozlišč usode in nas spodbuja, da se soočimo s svojimi strahovi glede intimnosti in naredimo drzne korake proti globljim povezavam. Ta vpliv nas lahko spodbudi, da pogumno in odprto skočimo v nove romantične avanture.

Merkurjev konstrukt Saturn prinaša prizemljitveno energijo, ki poudarja pomen vztrajnosti in vztrajnosti v vsem, kar se trenutno zdi malce strašljivo. Nato 29. junija Merkur v povezavi z Uranom sproži spodbudne pogovore in ohranja stvari razburljive! Prav 29. junij prinaša igrivo, čutno vzdušje v odnose. Povezave, ki so bile nejasne, so zdaj razjasnjene. To je čudovit čas za zmenke in sklepanje dobrih vezi.

Vse vodi do retrogradnega Saturna. Pomislite na retrogradnega Saturna kot na poletne počitnice, ki pridejo po dolgem šolskem letu. Čeprav imamo še vedno nekaj odgovornosti, je to obdobje bolj namenjeno integraciji lekcij, ki smo se jih naučili, namesto prevzemanju novih nalog. Saturn bo neposredno postajal šele novembra. Priporočamo, da si vmes vzamete čas za razmislek, se ponovno zberete in uživate v sadovih svojega dela.

Kaj za vaš znak napoveduje tedenski horoskop od 24. do 30. junija?

Oven – 21. 3. do 19. 4.

Velik del vaše rasti v preteklem letu je bil mentalni in ne materialni. Če naredite korak nazaj od svojega običajnega dela in opravite nekaj prepotrebnega dela v zakulisju, se vam bo to dolgoročno obrestovalo, tudi če se trenutno zdi samotno. Ker so Saturnove postaje retrogradne 29. junija, si vzemite trenutek miru in primerjajte svoje razmišljanje zdaj s tistim pred letom dni. Ali ni neverjetno, kako daleč ste že prišli?

To so kraji, kjer lahko opazujete najlepše sončne zahode na svetu
Sončni zahodi so ena tistih naravnih lepot, ki očarajo vsakogar. Ne glede na to, kolikokrat v življenju vidimo lep sončni zahod, ga je vedno prijetno videti in se ga nikoli ne naveličamo. Čarobn

 • Citat tedenskega horoskopa: Maraton na dolge proge
Tedenski horoskop Oven
Tedenski horoskop Oven

Bik – 20. 4. do 20. 5.

Veliko vprašanje za vas v zadnjem letu je bilo: »Kam spadam?« Ko stopite v novo kariero, namen ali življenjsko smer, postane očitno, da se ne morete družiti z istimi ljudmi kot pred petimi leti. Vaša skupnost se spreminja na vseh področjih vašega življenja. Ker so Saturnove postaje retrogradne 29. junija, si vzemite trenutek in se zahvalite vsem, ki so bili v vašem kotu skozi to preobrazbo.

 • Citat tedenskega horoskopa: Kakovost
Tedenski horoskop Bik
Tedenski horoskop Bik

Dvojčka – 21. 5. do 20. 6.

V zadnjem letu ste prevzeli ogromno odgovornosti. Ne glede na to, ali ste bili nagrajeni, napredovali, postali starš ali kar vse našteto, niste imeli druge izbire, kot da svojo trenutno vlogo vzamete zelo resno. Ta odločnost vas je z nekaterimi zbližala, druge pa odtujila. Ker so Saturnove postaje retrogradne 29. junija, si vzemite trenutek za premor in se namakajte v hvaležnosti za vse, kar ste prepotovali. Res ste naredili to.

 • Citat tedenskega horoskopa: Prepoznajte se
Tedenski horoskop Dvojčka
Tedenski horoskop Dvojčka

Rak – 21. 6. do 22. 7.

Zadnje leto vam je odprlo povsem nov svet priložnosti. Odšli ste v tujino, se vrnili v šolo ali v samovodene raziskovalne poti – ni pomembno kaj. Če je bil cilj razširitev vaše vizije, ste več kot presegli pričakovanja. Ker so Saturnove postaje retrogradne 29. junija in dalje, je čas, da ustavite aktivno gradnjo sveta in stopite korak nazaj. Zabeležite si, koliko ste že dosegli, ko se znova zberete za naslednje uspehe.

 • Citat tedenskega horoskopa: Očiščenjež
Tedenski horoskop Rak
Tedenski horoskop Rak

Lev – 23. 7. do 22. 8.

V zadnjem letu ste bili postavljeni v veliko neprijetnih situacij. Vsak vas je prisilil, da spregovorite in ustvarite meje tam, kjer jih prej niste imeli. Nič od tega ni glamurozno delo (in verjemite, vemo, da radi izgledate glamurozno). Ker je Saturn retrograden 29 junija, si privoščite odmor od vse katarze. Pomislite, kje ste bili lani ob tem času: ali ste ponosni na to, koliko ste si povrnili?

 • Citat tedenskega horoskopa: Razdelite svoj zaklad
Tedenski horoskop Lev
Tedenski horoskop Lev

Devica – 23. 8. do 22. 9.

Ne glede na to, ali ste se letos razšli ali poročili, ste se naučili veliko o tem, kako želite strukturirati svoje najbližje odnose. Ko bodo Saturnove postaje retrogradne 29. junija, se boste morda znašli sredi še enega velikega pogovora o zavezanosti. Ta tedenski horoskop prinaša še zadnji kompromis, preden lahko naredite korak nazaj in uživate v tem, kar ste že zgradili.

 • Citat tedenskega horoskopa: Predanost je pomembna
Tedenski horoskop Devica
Tedenski horoskop Devica

Tehtnica – 23. 9. do 22. 10.

V preteklosti ste naredili, kar ste morali, da ste prebrodili težke čase. To leto je bilo namenjeno iskanju bolj podpornih načinov za izpolnjevanje vaših potreb. Pri tem ste se spopadali z izzivi za vaše zdravje, telesno pripravljenostjo in dnevno rutino. Ker so Saturnove postaje retrogradne 29. junija, boste morda šli skozi še zadnjo težavo, da bi opravili pomembne stvari. Počistite svoj koledar za veliko počitka.

Okus poletja: 5 receptov za osvežilne limonade
S svojo bledo rumenkasto barvo, kiselkastim okusom in pravo zakladnico vitaminov limonada gasi žejo že veliko generacij. Današnji podatki kažejo, da sladkan sok limone najbrž izvira iz Azije, od

 • Citat tedenskega horoskopa: Zdravje je na prvem mestu
Tedenski horoskop Tehtnica
Tedenski horoskop Tehtnica

Škorpijon – 23. 10. do 21. 11.

Naključno razmerje ali naključne zabave vas ne zanimajo tako kot so vas nekoč. V zadnjem letu ste odkrili, da sta predanost in zavezanost lahko prav tako zabavni, če počnete stvari samo za zabavo. Ko so Saturnove postaje retrogradne 29. junija, sedite z globokim zadovoljstvom, ki prispe, ko se nečesa držite. Vzemite si trenutek za premor in pomislite, kje ste bili lani ob tem času. Kako ste odprli svoje srce?

 • Citat tedenskega horoskopa: Konstantnost je pot naprej
Tedenski horoskop Škorpijon
Tedenski horoskop Škorpijon

Strelec – 22. 11. do 21. 12.

V zadnjih nekaj mesecih so se stvari doma za vas zelo zaostrile. Ne glede na to, ali se selite k svojemu dolgoletnemu partnerju, rešujete družinske zadeve ali pa prenavljate svojo garažo, bistvo je zagotoviti, da so vaši temelji trdni. Ker so Saturnove postaje retrogradne 29. junija, ta tedenski horoskop prinaša še zadnji zagon, da se ti sistemi uredijo. Vzemite si trenutek in razmislite o vsem, kar je od tega časa lani postalo bolj zanesljivo.

 • Citat tedenskega horoskopa: Ostanite pri tleh
Tedenski horoskop Strelec
Tedenski horoskop Strelec

Kozorog – 22. 12. do 20. 1.

Znani ste po tem, da ste »resna« oseba z »resnimi« cilji, vendar je večina vaše rasti v zadnjem letu potekala skozi drobne trenutke v vašem vsakdanjem življenju. Med dolgim ​​sprehodom s prijateljem v tem tednu boste morda doživeli nepričakovan trenutek razkritja. Ker je vaš vladajoči planet Saturn retrograden od 29. junija dalje, se morda počutite nekoliko leno. Toda vseeno si vzemite trenutek in bodite hvaležni za vse stvari, ki jih imate radi v svojem malem življenju.

 • Citat tedenskega horoskopa: Rutina kot nujnost
Tedenski horoskop Kozorog
Tedenski horoskop Kozorog

Vodnar – 21. 1. do 18. 2.

Velik del zadnjega leta je bil v znamenju varčnosti. Ni se bilo lahko zares sprijazniti s svojim denarjem, toda vso to delo je dejansko pomagalo zgraditi vašo samozavest. Ker je vaš vladajoči planet Saturn retrograden 29. junija, ta tedenski horoskop prinaša še zadnji pritisk za varčevanje ali doseganje drugega finančnega cilja. Ko pridete do slednjega, si vzemite trenutek, stopite nazaj in se prepustite ponosu nase. Vse to ste storili vi.

 • Citat tedenskega horoskopa: Zbirajte uspehe
Tedenski horoskop Vodnar
Tedenski horoskop Vodnar

Ribi – 19. 2. do 20. 3.

Letos ni bilo lahko biti vi, Ribe. Saj ne, da je bilo vse le slabo, vendar ste se morali soočati z nenehnimi izzivi za svoje zdravje, podobo in občutkom samega sebe. Ker so Saturnove postaje retrogradne v vašem znamenju 29. junija, bolj kot kdorkoli drug čutite izgorelost in izčrpanost. Toda ko stopite korak nazaj, boste morda ugotovili, da ste močnejši kot kdaj koli prej. Kaj je pomagalo zgraditi to mišičevje?

 • Citat tedenskega horoskopa: Ponovitve, ponovitve in še enkrat ponovitve
Tedenski horoskop Ribi
Tedenski horoskop Ribi

Avtor: ŽK, FOTO: pixabay.com

228
330 SEK