• C Novo mesto
  • 13:19
  • Sob, 27.11.2021

Temperature letijo v nebo! Je to napoved pomladi?

V četrtek in petek bo na vzhodu še delno jasno.

LJUBLJANA – Danes bo povečini sončno, sprva bo po nižinah megla. Jutri bo na vzhodu delno jasno, drugod se bo pooblačilo. Zapihal bo jugozahodnik. Dopoldne bo po nekaterih nižinah še megleno. Najvišje dnevne temperature bodo od 4 do 9, na Goriškem in ob morju do 11 °C.

Kar 16 stopinj razlike

Jutri bo sprva delno jasno, le na zahodu pretežno oblačno. Čez dan se bo pooblačilo tudi v osrednjih krajih. Predvsem na Primorskem in Notranjskem bo občasno rahlo deževalo. Zapihal bo jugozahodni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od -3 do 4, na Primorskem do 5, najvišje dnevne od 6 do 11, na vzhodu do 13 °C.

Kako kaže?

V četrtek in petek bo na vzhodu še delno jasno. Drugod bo pretežno oblačno, zlasti na Primorskem in Notranjskem bo občasno rahlo deževalo. Pihal bo jugozahodni veter. Po napovedi spletne strani Weather.com, pa naj bi se v Črnomlju ogrelo celo do 14, 15 stopinj!

Kako bo pri sosedih?

Danes bo delno jasno z zmerno oblačnostjo. Zjutraj in dopoldne bo ponekod po nižinah megla.

Jutri bo ob Jadranu pretežno oblačno, čez dan se bo pooblačilo tudi v sosednjih pokrajinah Italije in v notranjosti Hrvaške. Drugod bo še delno jasno. Zapihal bo jugozahodnik,  še dodajo na Agenciji Republike Slovenije za okolje.

Pripravil: Nadlani.si
Foto: www