Preverite, kaj je na testu pokazal novi Tiguan

21. feb. 2017, ob 09.51
Posodobljeno pred 16 dnevi
28
270 SEK

Volkswagen se je z novim Tiguanom vrnil v dobre stare tirnice visoke kvalitete, ki pa ji dodaja veliko udobja, prostornosti, varnosti, zavidljive tehnologije in opreme ter nepogrešljive elegance. Zakaj se torej ne bi z njim zapeljali na testno vožnjo, kjer se boste o njegovih kvalitetah prepričali še sami?

Novi športni terenec Tiguan se od starejše različice razlikuje zlasti po svojih tehnoloških dodatkih, kot je na primer velik sredinski zaslon za prikaz navigacije, ter po nekoliko bolj možatem videzu in večji prostornini tako v kabini kot prtljažniku, kar bo gotovo zadovoljilo vsakega zahtevnega voznika, ki poleg praktičnosti veliko da tudi na udobje in naprednost.

Izkušnja bralke Petre Urbančič: »Bila sem navdušena nad testno vožnjo z vozilom Tiguan. Avto je prostoren, z veliko opreme in zelo udoben pri vožnji. Preizkus priporočam tudi vsem ostalim, saj se boste zagotovo še kdaj želeli srečati s Tiguanom.«

Tudi zunanjost novega Volkswagnovega lepotca je malce drugačna. Seveda je svoje klasične poteze obdržal, a njegov sprednji del je zdaj oblikovan drugače, prav tako pokrov motornega prostora, ki ima zdaj štiri vzdolžne linije, ob tem pa ima poudarjeno tudi bočno linijo in deljene zadnje luči. Ker se boste z novim Tiguanom odlično znašli na prav vseh terenih, bočna vrata segajo prek pragov, ki so tako zaščiteni pred umazanijo, poleg tega pa je novi Tiguan tudi daljši in širši od svojega starejšega brata, tako da boste z njegovo prostornino zdaj občutno bolj zadovoljni.

Tedenski horoskop za vse znake od 8. do 14. julija
Tedenski horoskop nadaljuje sanjske in romantične teme, ki so definirale prejšnjega. Luna narašča po čudoviti mladi luni v raku prejšnjega tedna in izziv je ugotoviti, kdaj je čas za korak napr

Dovolite mu, da vas zapelje

A dokler se vanj ne usedete, tega ne morete dovolj dobro občutiti. Šele ko se boste usedli za volan, boste videli, kako je prostoren, prav tako bodo več prostora po novem imeli potniki na zadnjih sedežih. Ti se namreč lahko pomaknejo nazaj in tako zagotovijo dovolj prostora še tako zahtevnim (in velikim) potnikom. Dovolj bo prostora tudi za tovor v prtljažniku z nizkim nakladalnim robom, ki pa ima dodaten bonus: vrata se lahko odpirajo tudi zgolj z zamahom noge pod odbijačem.

Poglejte si njegovo zunanjost in notranjost:

Potniška kabina pa je nekaj najboljšega – ravno prav uglajena, s kakovostnimi materiali, natančno izdelavo in s preglednim okoljem. Ko se voznik vanjo usede, so mu vsa stikala lahko dosegljiva, zato dobi občutek, da ima res vse pod nadzorom. Dodaten plus v novem Tiguanu predstavlja instrumentalna plošča oziroma aktivni zaslon, na katerem lahko vsak voznik izbere najboljši pogled po svoji meri, posebej privlačen pa je sredinski zaslon za prikaz navigacije, prek katerega lahko upravljate skoraj vse, tudi svoj pametni telefon. Sklenemo lahko, da so tehnološki dodatki res narejeni po meri uporabnika oziroma voznika, saj si jih vsak lahko nastavi po svoje in iz vožnje tako iztisne največ, kar lahko. In če v avtomobilu niste ravno vajeni udobja, potem morate nujno preizkusiti Tiguanove sprednje sedeže, ki nudijo odličen bočni oprijem, udoben sedalni del z dodatnimi nastavitvami in celo možnost masaže.

Bi želeli sami preveriti lastnosti novega Tiguana? Prijavite se na BREZPLAČNO in neobvezujočo testno vožnjo v Avto Slak v spodnjem obrazcu!

Poglejte si še posnetek, kako se novi Tiguan obnaša na najzahtevnejšem terenu:

Novi Tiguan se znajde tudi na zahtevnih terenih

Šele ko te novi Tiguan zapelje, dojameš vse njegove kvalitete. Vrhunski dizajn, prostornost in udobje namreč dopolnjuje sposobnost, da se znajde na prav vsakem terenu, tudi najzahtevnejšem. Novi Tiguan ima na konzoli med sprednjima sedežema vrtljivi gumb, s katerim voznik izbere podlago (običajna cesta, sneg, off road …), s tem pa si po lastnih željah nastavi odzive pogona glede na podlago pod kolesi. Preizkusite ga in ga odpeljite na zahteven teren, sneg, v blato in še kam – videli boste, da je dovolj samozavesten, čvrst in možat tudi tam, kjer tega ne bi pričakovali, hkrati pa ohranja svojo uglajenost in vljudnost.

Novi Tiguan je na testu vlekel do 2,5 tone težko prikolico, če želite, pa si lahko omislite celo aktivnega pomočnika za vzvratno vožnjo, ki sam vrti volan, da gre prikolica v pravo smer. Aktivni pomočnik vam bo pomagal tudi pri parkiranju. Na testni vožnji, ki bo verjetno potekala po asfaltni cesti, boste ugotovili, da je avtomobil odlično vodljiv, stabilen in zanesljiv, ob tem pa dovolj učinkovito prestreza udarce s podlage. Štirikolesni pogon se je na testu za odličnega izkazal tudi za vožnjo po blatu, kar je dodaten podatek, da gre za res odličen avtomobil, ki bo zadovoljil vaše potrebe. Tudi ko se zgodi nesreča, ima novi Tiguan posebne odlike, med drugim tudi ta, da se pokrov motornega prostora od trku samodejno dvigne, za večjo varnost pa ima sedem varnostnih mehov in različne asistenčne sisteme za prepoznavanje pešcev ter samodejno zaviranje.

To so kraji, kjer lahko opazujete najlepše sončne zahode na svetu
Sončni zahodi so ena tistih naravnih lepot, ki očarajo vsakogar. Ne glede na to, kolikokrat v življenju vidimo lep sončni zahod, ga je vedno prijetno videti in se ga nikoli ne naveličamo. Čarobn

Za prave moške in sodobne ženske

Novi Tiguan je pri nas na voljo s tremi dvolitrskimi dizelskimi motorji z 92, 110 in 176 kW in s štirimi bencinskimi motorji moči od 92 do 162 kW. Ko ga boste vozili, nikakor ne boste razočarani, saj nevsiljivo in povsem naravno izstopa v vsakem pogledu. Izbirate lahko med najrazličnejšo opremo in barvami, tako da boste zagotovo našli pravega zase.

Zapeljite se z novim Tiguanom. Prepustite se mu in naj njegova vožnja govori sama zase. Ne boste razočarani, saj boste dobili kakovost, športnost, samozavest, dovršen slog in eleganco na enem mestu. Njegova tehnika in videz namreč nagovarjata prave moške, njegova eleganca in simpatičnost pa sta pravi zadetek v polno tudi za dame.

Želite preizkusiti novega Tiguana tudi v živo? Izpolnite spodnji obrazec in prejeli boste BREZPLAČNO in neobvezujočo TESTNO VOŽNJO z novim Volkswagnovim Tiguanom  v Avto Slaku v Trebnjem!

 

Za konec si poglejte še fotogalerijo novega Tiguana:

    28
    270 SEK