• C Novo mesto
  • 02:48
  • Čet, 09.02.2023

To je vadba, s katero je znana igralka izgubila več kot 30 kilogramov

Ne gre niti za obisk telovadnice, niti za ure in ure telovadbe na prostem. Skrivnost Rebel Wilson, ki je izgubila več kot 30 kilogramov, razkriva, kaj je njena skrivnost. Po tem, ko se je v letu 2020 odločila drastično spremeniti svoj življenjski slog (ta trenutek je poimenovala kot Leto zdravja), je Avstralka končno priznala, s katero metodo, oz. na kakšen način se je tako učinkovito otresla toliko odvečnih kilogramov.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Kot pravi sama, mora vsak posameznik, ki si želi tako korenite spremembe biti pripravljen tudi spremeniti veliko stvari iz svojega dosedanjega vsakdana. Ne glede na starost, finančno ali fizično sposobnost je hoja nekaj, kar ljudi ne ločuje med sabo, ampak vsem zagotavlja odlične rezultate ob večkratnem izvajanju.

Ne glede na to, da Rebel pri svoji ekipi ni našla besed podpore in spodbude, se je slavna 41-letna igralka poslovila od kar 35 odvečnih kilogramov in tukaj se ne misli ustaviti. Zahvaljujoč spremembam, ki jih je vnesla v svoje življenje, je ne le izgubila ogromno kilogramov, temveč je še bolj vzljubila samo sebe in svoje telo. Hoja je aktivnost, ki so jo zmožni opravljati prav vsi posamezniki. Rebel je pojasnila, da ji je hojo priporočil njen zdravnik, saj sama v tistem trenutku ni bila fizično dovolj sposobna za opravljanje večjih telesnih naporov.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Vse se da, če se hoče

Simpatična svetlolaska je tehtala že 105 kilogramov, kar je za njeno višino pomenilo, da je veljala za debeluško. S svojo neverjetno preobrazbo je postala zgled za vse tiste, ki si v glavi še zmeraj dopovedujejo, da jim prav nič ne more več pomagati v boju proti odvečnim kilogramom. Po tem, ko se je v javnosti pojavljala zmeraj bolj postavna, je v svet poslala jasno sporočilo, da se vse da, če se le hoče.

”Potrebujete samo superge, športna oblačila in veliko volje, da to dosežete tudi sami. Ne rabite se naprezati, ne rabite preživljati ure in ure v telovadnici. Že enourni sprehod na dan vam bo malo po malo začel prinašati tako želene rezultate,” pravi Rebel, ki seveda prav nič ne skriva navdušenja nad tem, kaj ji je v zadnjem letu uspelo. Obžaluje zgolj to, da se za takšno spremembo ni odločila že prej, saj jih zdaj šteje že več kot 40. Ampak kot pravi, nikoli ni prepozno.

Pripravil NaDlani.si; Foto: Instagram