To je voznik tovornjaka dolenjskega podjetja Eurotek, umrl je danes zjutraj v nesreči pri Brezovici

05. maj. 2024, ob 17.00
70
70 SEK

V nesreči je bil udeležen le kamion, voznik pa je umrl na kraju dogodka…

BREZOVICA, MAGLAJ, BIČ – „Na žalost nas je doletela še ena grozljiva informacija. V prometni nesreči v Sloveniji je umrl naš mladi someščan, Dženan Bajrić, nekdanji igralec našega kluba in velik navijač,“ so zapisali pri NK Matron Maglaj iz mesta Maglaj, mesta na severu Bosne in Hercegovine.

Dolenjski prevoznik

Pokojni je prevažal kamion dolenjskega avtoprevoznika Eurotek, do nesreče pa je prišlo danes zjutraj okoli 7.30 pri Brezovici v smeri Kopra. V nesreči je bil udeležen le kamion, voznik pa je umrl na kraju dogodka…

Zastoji in gneča

Pri Brezovici se je danes zgodila resna prometna nesreča, ki je povzročila zaprtje primorske avtoceste v smeri Ljubljane. Nesreča, ki se je zgodila okoli 7.30 zjutraj, je prizadela prometni tok, saj je ostal vozni pas zaprt, kar je povzročilo zastoje. Po prvih poročilih Prometno informacijskega centra je v prometno nesrečo vpleteno tovorno vozilo s cisterno, katerega voznik je izgubil nadzor nad vozilom in zapeljal s ceste. Voznik je ostal ujet v vozilu, kar je sprožilo reševalno operacijo. Avtocesta v smeri Ljubljane je sedaj odprta, nastajajo pa zastoji. Vozniki so pozvani k strpnosti in upoštevanju navodil policije ter upravljavca ceste.

Ortodont na napotnico: kako izbrati pravega ortodonta za vašega otroka
Ortodontska oskrba je ključen člen pri zagotavljanju zdravega in lepega nasmeha, še posebej pri otrocih in mladostnikih. Kako hitro do ortodonta na napotnico, katere so prednosti ortodontske oskrbe

Neodgovorno dejanje

Žal pa so številni ob tem kršili cestno-prometne predpise! Tudi tako, da bo izstopali iz avt, nekaj posameznikov pa je celo igralo harmoniko.

Saj ne moremo verjeti: na primorki rezali mrtvega voznika iz avta, na drugem pasu pa potniki iz avt in avtobusa in igrali harmoniko (nadlani.si)

Pripravil: Nadlani.si
Foto: www

 

70
70 SEK