• C Novo mesto
  • 01:59
  • Tor, 18.01.2022

To so svetovno znani igralci, ki ne uporabljajo družbenih omrežij

Dandanes si je težko predstavljati življenje brez socialnih omrežij. Obstaja pa veliko zvezdnikov, tako slovenskih kot svetovno znanih, ki se s tem ne strinjajo in jih praktično ne uporabljajo.

Nepisano pravilo pravi, da bi javno izpostavljene osebe, ‘morale’ uporabljati socialna omrežja, preko katerih lahko ohranjajo stik s svojimi oboževalci. To velja za veliko svetovno znanih zvezdnikov, ki svoje življenje prikazujejo tudi preko interneta. Najdejo se pa tudi taki, ki nasprotujejo uporabi socialnih omrežij, saj v njih ne vidijo nič pozitivnega. Kdo so?

Jennifer Lawrence

Gre za nedvomno eno najbolj znanih igralk, ki bi definitivno imela milijone in milijone sledilcev na družbenih omrežjih, če bi jih uporabljala, ampak jih ne. Pravi, da enostavno ni navdušenka socialnih omrežij, je pa ne moti, da jih uporabljajo drugi. Za sebe pravi, da se mora zelo potruditi že s tem, da uporablja svoj mail, kaj šele, da bi morala uporabljati ostalo tehnologijo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Hunger Games (@thehungergames)

Emma Stone

Tudi Emma Stone ima glede družbenih omrežij podobno mnenje kot Jennifer Lawrence. Verjame, da to enostavno ni zanjo in hkrati priznava, da ga marsikatera medijsko izpostavljena oseba z lahkoto izkoristi za še večjo prepoznavnost. Za sebe trdi, da bi se na tak način počutila preveč nadzorovano.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by La La Land (@lalaland)

Mila Kunis

Igralka je prav tako mnenja, da so socialna omrežja prej slaba kot dobra iztočnica zanjo, saj naj bi bila zanjo preveč negativno nastrojena. Svoje življenje rada ohranja zase, skrito pred očmi širše javnosti, saj se tako počuti bolj varno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bad Moms (@badmoms)

Daniel Radcliffe

Glavni igralec Harry Potter-ja bo zmeraj en izmed najbolj poznanih igralcev na svetu. Za svojo neaktivnost na socialnih omrežjih je povedal, da se enostavno ne bi počutil udobno, če bi jih ‘moral’ uporabljati, zato jih pač ne.

Brad Pitt

Brad ni nikoli izključil možnosti, da se nekoč vendarle pojavi na socialnih omrežjih, ampak zaenkrat ga to ne zanima. Svoje privatno življenje bi rad ohranil karseda privatno. Morda pa nas kmalu preseneti.

George Clooney

Zvezdnik, ki je tekom svoje kariere ukradel marsikatero žensko srce, je prav tako velik nasprotnik uporabe družbenih omrežij. Pravi, da bi se v nasprotnem primeru verjetno hitro ujel v kakšen prepir, ki bi mu lahko prej škodoval, kot koristil, zato se verjetno nikoli ne bo pojavil na socialnih omrežjih.

Pripravil NaDlani.si; Foto: Instagram, Pexels