Tragedija na Pagu, 45-letni Slovenec mrtev, 36-letni sopotnik huje poškodovan

29. jun. 2024, ob 17.20
Posodobljeno pred 22 dnevi
3638
60 SEK

Policija je o dogodku obvestila pristojno luško kapetanijo in pristojno državno odvetništvo v Zadru.

ZADAR, PAG – Na območju mesta Kolan na otoku Pagu se je včeraj okoli 18. ure, na razdalji približno 500 metrov od plaže sv. Duh, na morju se je zgodila nesreča dveh plovil, gumijastega gliserja in vodnega skuterja (jet-ski), poročajo hrvaški mediji.

Zaradi nesreče sta se poškodovala 45-letni voznik in 36-letni sopotnik iz vodnega skuterja. Zdravniško pomoč so jim nudili na obali v bližini kraja dogodka, nato pa so jih z reševalnim vozilom prepeljali v splošno bolnišnico Zadar.

Enega so pridržali

Policija je o dogodku obvestila pristojno luško kapetanijo in pristojno državno odvetništvo v Zadru. Na obeh plovilih so policisti opravili ogled, včeraj zvečer pa je bila v policijske prostore privedena moška oseba, ki jo preiskujejo zaradi kaznivega dejanja ogrožanja posebnih vrst prometa, poudari Vecernji.hr.

Javili žalostno novico

Zadarska policijska uprava je ponoči prejela obvestilo Splošne bolnišnice, da je umrl 45-letni slovenski državljan, medtem ko so 36-letnega slovenskega državljana, za katerega so ugotovili hudo telesno poškodbo, pridržali v nadaljnjem zdravljenju.

Pripravil: Nadlani.si
Foto. Putovnica.net

Majhne navade, ki vam bodo pomagale dvigniti energijo
Se tudi vam pogosto dogaja, da se čez dan počutite utrujeno, brez moči, volje in motivacije kljub temu, da ste spali zadostno število ur? Seveda je to lahko posledica nekvalitetnega spanca, stresa

3638
60 SEK