Tragediji ni konca, nove podrobnosti o grozljivem umoru dveletne Danke

04. apr. 2024, ob 17.16
Posodobljeno pred 2 mesecema
84
70 SEK

V nedavni grozljivi tragediji sta dva delavca vodovodnega podjetja priznala uboj mlade deklice po imenu Danka, ki sta jo  zadela z avtomobilom, kasneje pa zadavila.

Dogodek se je odvijal pod vplivom alkohola, ko sta delavca med delovnim časom povzročila prometno nesrečo.

Namesto da bi nudila pomoč ali poklicala reševalne službe, sta se zaradi strahu pred posledicami svojih dejanj odločila za še bolj zavržno dejanje.

Nesrečna Danka je bila ob trku še živa, a namesto pomoči je eden od delavcev z golimi rokami zadavil nemočno deklico, ki je ležala na cesti in jokala. S takšnim dejanjem sta delavca pokazala popolno pomanjkanje človečnosti in vesti. Po umoru sta njeno telo nemarno odvrgla na smetišče, s čimer sta poskušala prikriti svoje zločinsko dejanje.

Podrobnosti, ki jih je za medije razkril odgovorni urednik Informerja, Dragan J. Vučićević, slikajo srhljivo sliko malomarnosti in okrutnosti. Eden od storilcev je celo izrazil namero, da bi truplo skril v svoji vasi, oddaljeni 36 kilometrov od kraja dogodka, ob hlevu, kar kaže na njuno hladnokrvnost in predanost prikrivanju sledi svojih dejanj.

Kljub temu je truplo male Danke do popoldneva ostalo neodkrito, kar dodaja še dodatno agonijo družini in skupnosti, ki žalujejo za njo.

Ta primer ne samo da razkriva grozljivo naravo zločina, ampak tudi poudarja pomembnost odgovornosti in človečnosti v trenutkih krize.

Zločin, ki presega zgolj nezgodo in vstopa v območje namernega umora, bo nedvomno pustil dolgotrajne posledice na lokalni skupnosti in širši javnosti, ki se sooča z realnostjo, da se takšna dejanja dogajajo.

Okus poletja: 5 receptov za osvežilne limonade
S svojo bledo rumenkasto barvo, kiselkastim okusom in pravo zakladnico vitaminov limonada gasi žejo že veliko generacij. Današnji podatki kažejo, da sladkan sok limone najbrž izvira iz Azije, od

 

Vir: Lokalec, kurir.rs

Foto: www

84
70 SEK