Tragična nesreča v Sevnici: Voznik zapeljal z vozišča in trčil v drevo

26. jun. 2024, ob 09.50
Posodobljeno pred 23 dnevi
200
50 SEK

V petek, ob 19.21, se je v naselju Polje pri Tržišču, občina Sevnica, zgodila huda prometna nesreča, v kateri je voznik osebnega vozila izgubil nadzor nad vozilom in trčil v drevo. Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica so bili hitro na prizorišču, kjer so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator vozila ter z vpojnimi sredstvi poskrbeli za nevtralizacijo izteklih motoričnih tekočin.

Poškodovanega voznika so reševalci Nujne medicinske pomoči Sevnica oskrbeli na kraju dogodka, nato pa so ga zaradi resnosti poškodb prepeljali v Univerzitetni klinični center Novo mesto. Policija je prav tako prisotna na kraju nesreče, kjer nadaljuje z raziskovanjem okoliščin, ki so pripeljale do te nesreče.

Občina Sevnica in lokalna skupnost sta zgroženi nad dogodkom in pozivata vse voznike, naj v prometu ravnajo previdno, še posebej na odsekih, kjer so ceste bolj tehnično zahtevne ali slabše označene. Ta nesreča je ponovni opomin, kako hitro se lahko zgodi tragedija, če nismo popolnoma osredotočeni na vožnjo.

200
50 SEK