Tragična usoda DJ-a v prometni nesreči v Italiji

03. apr. 2024, ob 09.43
Posodobljeno pred 1 mesecem
26
70 SEK

V nedeljo je italijansko cesto pretresla grozljiva prometna nesreča, v kateri je življenje izgubil 40-letni kosovsko-švicarski DJ Hysni Qestaj. Nesreča se je zgodila na cesti Ivrea-Santhià v območju občine Alice Castello, ko je DJ s svojim Ferrarijem, ki naj bi ga vozil s hitrostjo 200 kilometrov na uro, nenadoma trčil v zaščitno ograjo. Po poročanju prič in italijanskih medijev je bila sila trka tako močna, da je vozilo dobesedno prepolovilo, nato pa je izbruhnil še požar.

V avtomobilu ni bil sam; v družbi je imel žensko, ki je prav tako podlegla posledicam nesreče. Identiteta ženske še ni bila uradno potrjena, vendar italijanski mediji trdijo, da ni šlo za njegovo ženo.

Tragični dogodek je sprožil val žalosti in pretresa tako v glasbeni industriji kot tudi širše. Hysni Qestaj, znan po svojih energičnih nastopih, je bil priljubljen tako na Kosovu kot v Švici, njegova nenadna smrt pa je pustila veliko praznino v srcih oboževalcev in kolegov.

Italijanske oblasti še nadaljujejo s preiskavo nesreče, da bi ugotovile vse okoliščine in morebitne vzroke za tako tragičen izid. Ta dogodek je znova opomnil na nevarnosti pretirane hitrosti in tveganega vedenja na cestah, ki lahko v trenutku spremenijo življenja.

Hysni Qestaj bo ostal v spominu kot nadarjen glasbenik, katerega življenjska pot je bila prezgodaj prekinjena na tragičen način. Njegova glasba bo živela naprej, njegov nenadni odhod pa bo služil kot opomin na pomembnost cestne varnosti.

Ortodont na napotnico: kako izbrati pravega ortodonta za vašega otroka
Ortodontska oskrba je ključen člen pri zagotavljanju zdravega in lepega nasmeha, še posebej pri otrocih in mladostnikih. Kako hitro do ortodonta na napotnico, katere so prednosti ortodontske oskrbe

Vir, slika: www

26
70 SEK