Ubil taščo, ranil ženo in storil samomor

20. may. 2024, ob 09.15
Posodobljeno pred 7 dnevi
10
90 SEK

Iz Hrvaške poročajo o strašni tragediji, ki je pretresla mesto Bjelovar. V družinski hiši so našli dve mrtvi osebi in eno huje poškodovano, zdravniki pa se borijo za njeno življenje. Policija je obvestilo prejela v soboto okoli 10. ure dopoldne.

Po neuradnih podatkih naj bi moški ubil svojo taščo, svojo ženo pa zabodel v vrat. Hudo poškodovana ženska je bila nemudoma prepeljana v Bjelovarsko bolnišnico, kjer se zdravniki borijo za njeno življenje. Moški naj bi se nato pred očmi policistov, ki so prišli na kraj zločina, ubil.

Policija za zdaj ne more potrditi neuradnih informacij, da gre za umor in samomor, vendar preiskava intenzivno poteka. Poškodovano osebo so odpeljali v bolnišnico, njeno življenje pa je še vedno ogroženo.

Tragedija je šokirala prebivalce Bjelovarja in širšo javnost. Sosedje in bližnji so v šoku, saj ni bilo znakov, da bi se v družini dogajale težave, ki bi lahko pripeljale do tako grozljivega dejanja.

Policija je na kraju zločina izvedla temeljito preiskavo, forenziki pa zbirajo dokaze, da bi lahko natančno ugotovili okoliščine tragičnega dogodka. Vse informacije, ki jih bodo pridobili, bodo pomagale razjasniti motiv in potek zločina.

Kje zobozdravstvene storitve rušijo rekorde v cenah?
Ali ste vedeli, da so lahko cene za enako zobozdravstveno storitev v Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji različne tudi do skoraj 3-krat? Pri izbiri pravega zobozdravnika ni samo strokovnost tista, ki šteje – pomembna je tudi cena. Primerjava cen za zobne prevleke, mostičke, implantate in zobne aparate lahko razkrije presenetljive razlike.

Mojportal.hr poroča, da je storilec najprej ubil svojo taščo, nato pa hudo ranil svojo ženo, preden je storil samomor. Policisti, ki so prispeli na kraj dogodka, so bili priča storilčevemu tragičnemu dejanju.

Dogodek je sprožil val sočutja in podpore do preživele žrtve in njene družine. Lokalna skupnost se je zbrala, da bi izrazila solidarnost in podporo v tem težkem času. Žalostni dogodek je še enkrat opozoril na potrebo po preventivnih ukrepih in podpori za družine v stiski.

Policija nadaljuje s preiskavo, medtem ko javnost pričakuje dodatne informacije o ozadju in motivih tega grozljivega dejanja.

Priprava: NaDlani

Vir: Mojportal.hr

10
90 SEK