Uf, kakšne bodo temperature v nedeljo: Noro!

11. apr. 2024, ob 17.03
3
60 SEK

Zvečer in ponoči bo večinoma jasno. Burja bo slabela in do jutra večinoma ponehala. Jutri zjutraj bo pretežno jasno, le na skrajnem jugovzhodu bo pretežno oblačno. Jutranje temperature bodo od 5 do 11 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje. V petek bo pretežno jasno. V hribovitem svetu bo čez dan nastalo nekaj plitke kopaste oblačnosti. Najvišje dnevne temperature bodo od 22 do 25, na Goriškem do 27 stopinj Celzija.

Poletne temperature v nedeljo. Noro! Predvsem na vzhodu države se bodo temperature povzpele vse do 30°C, lokalno tudi do 31°C. Se že vnaprej opravičujemo za prikaz temperatur v rdeči barvi, saj na vremenske karte in barvno lestvico nimamo vpliva, pa so zapisali pri vremenskem portalu Neurje.

Kje zobozdravstvene storitve rušijo rekorde v cenah?
Ali ste vedeli, da so lahko cene za enako zobozdravstveno storitev v Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji različne tudi do skoraj 3-krat? Pri izbiri pravega zobozdravnika ni samo strokovnost tista, ki šteje – pomembna je tudi cena. Primerjava cen za zobne prevleke, mostičke, implantate in zobne aparate lahko razkrije presenetljive razlike.

Obeti

V soboto in nedeljo bo sončno in zelo toplo za ta čas.

Vremenska slika

Nad večjim delom Evrope je območje visokega zračnega tlaka. V višinah priteka k nam postopno spet toplejši in bolj suh zrak.

Napoved za sosednje pokrajine

Zvečer in ponoči bo povečini jasno, več oblačnosti bo le na vzhodni strani Velebita. V Kvarnerju bo še pihala šibka burja. V petek bo pretežno jasno. Burja v Kvarnerju bo slabela.

N. D.; Foto: Shutterstock

3
60 SEK