Umrl je Bill Cobbs, veteran Hollywooda

30. jun. 2024, ob 11.11
133
90 SEK

Hollywood je izgubil enega svojih cenjenih veteranov. V 91. letu starosti je na svojem domu v Kaliforniji mirno preminil igralec Bill Cobbs. Žalostno vest je potrdil igralčev brat Thomas Cobbs, ki je na Facebooku zapisal, da je njegov brat umrl mirne smrti.

“Z žalostjo sporočamo smrt Billa Cobbsa. V torek, 25. junija, je Bill mirno umrl na svojem domu v Kaliforniji. Ljubljeni partner, starejši brat, stric, nadomestni starš, boter in prijatelj Bill je nedavno in veselo praznoval svoj 90. rojstni dan, obkrožen z najdražjimi. Kot družina nas tolaži dejstvo, da je Bill našel mir in večni počitek pri svojem nebeškem očetu. V tem času vas prosimo za molitev in spodbudo,” je na družbenem omrežju zapisal Thomas Cobbs.

Bill Cobbs je imel kariero, ki je trajala pet desetletij in zajemala skoraj 200 filmskih in televizijskih projektov. Bil je znan po svojih vlogah v akcijskem trilerju “Uničevalec” (1993) in filmski klasiki “Vse, kar si želiš” (1996). Med drugim je zaigral tudi v filmih “Telesni stražar”, “Mogočni Oz”, “Kuža Bud”, “Noč v muzeju” in “Noč v muzeju: Skrivnost grobnice”. Na televiziji se je pojavil v priljubljenih serijah, kot sta “Urgenca” in “Sopranovi”.

Cobbsova izjemna predstava v otroški seriji “Dino Dana” mu je leta 2020 prinesla dnevnega emmyja. V enem izmed intervjujev je leta 2012 povedal: “Uživam v tem, kar počnem, resnično uživam. Vznemirljivo je imeti projekt, delati na njem in videti, da se uresničuje.”

Tedenski horoskop za vse znake od 8. do 14. julija
Tedenski horoskop nadaljuje sanjske in romantične teme, ki so definirale prejšnjega. Luna narašča po čudoviti mladi luni v raku prejšnjega tedna in izziv je ugotoviti, kdaj je čas za korak napr

Svojo zadnjo igralsko delo je opravil leta 2023, ko je nastopil v televizijski miniseriji “Incandescent Love”. Cobbs je bil znan po svoji predanosti in ljubezni do igralskega poklica, kar se je odražalo v številnih nepozabnih vlogah, ki jih je upodobil skozi leta.

Bill Cobbs bo ostal v spominu kot igralec, ki je s svojo karizmo in talentom bogatil filmsko in televizijsko industrijo. Njegova zapuščina bo živela naprej skozi številne projekte, v katerih je nastopal, in skozi spomine tistih, ki so ga imeli priložnost spoznati.

133
90 SEK