Upravna enota Novo Mesto v ponedeljek zaprla svoja vrata!

26. jun. 2024, ob 09.29
247
50 SEK

V ponedeljek, 24. junija 2024, se je v prostorih Upravne enote Novo mesto zgodila nesreča, ko je odpovedal vodovodni ventil, kar je povzročilo obsežno razlitje vode. Posledica okvare je bila hitra intervencija gasilcev GRC Novo mesto, ki so vodo zaprli, izčrpali izteklo vodo in očistili prizadeti prostor. Dodatno so morali odstraniti poškodovano stropno oblogo, ki je bila prepojena z vodo.

Zaradi razlitja in potreb po temeljitem čiščenju in sanaciji je upravna enota Novo mesto od ponedeljka, 26. junija zaprta, s predvidevanjem, da se bo redno delovanje nadaljevalo v naslednjih dneh. To zaprtje se dogaja v času, ko zaposleni na tej upravni enoti, skupaj z zaposlenimi na številnih drugih enotah po Sloveniji, sodelujejo v državni stavki. Ta stavka, ki je začela kot občasne enodnevne prekinitve dela, se je razširila na celotedenske prekinitve in od 15. maja stavkajo zaposleni na 31 od 55 upravnih enot.

Zaradi tega je za stranke, ki potrebujejo storitve upravne enote, priporočljivo, da preverijo trenutno stanje in možnosti pred obiskom, še posebej v času, ko so možne nepredvidljive zamude zaradi tekočih stavk in posledic razlitja vode.

247
50 SEK