V Cityparku bo odmeval tudi glas Eve Boto

20. feb. 2024, ob 09.30
Posodobljeno pred 2 mesecema
9
60 SEK

V Cityparku bo ta petek, 23. februarja, odmeval glas Eve Boto. Vabljeni na njen akustični koncert v triu, ki bo ob 18. uri v pritličju središča pri trgovini Humanic.

Dogajanje ob praznovanju 22. rojstnega dne Cityparka bo tudi sicer zelo pestro, saj lahko pred koncertom svoje najmlajše odpeljete na robotsko odpravo v vesolje. Preizkusite lahko tudi svojo srečo in zavrtite kolo sreče, ki vsak dan med 16. in 18. uro nagrajuje s čudovitimi nagradami in raznolikimi darilnimi paketi.

Praznovanje se nadaljuje to soboto, 24. februarja, ob 17. uri s pričetkom finalnega nastopa mini DJ akademije, ki bodo s svojim energičnimi ritmi poskrbeli za pravo rojstnodnevno zabavo. Ob 18. uri bo nastopila karizmatična pevka Gaja Prestor, ki vas bo popeljala v svet glasbenih užitkov. Celotni dogodek bo povezovala Ula Furlan, ki bo obiskovalce razveselila z glavno rojstnodnevno nagradno igro, v kateri bomo podelili 22 bogatih daril iz Cityparkovih trgovin.

V tednu počitnic vsak dan med 10. in 18. uro potekajo tudi raznolike otroške delavnice, ki vaše otroke popeljejo v svet ustvarjalnosti.  Zavihajte svoje rokave in pripravite ustvarjalne prstke ali pa se pomerite v dvoboju z velikimi družabnimi igrami ali v adrenalinskih skokih na trampolinu.

Pridružite se praznovanju Cityparkovega rojstnega dne, ki vam že 22 let polepšuje dni.

Vir in foto: Citypark

9
60 SEK