V Mihovici 44-letnik udaril sedemletnika! Ne boste verjeli, kaj ga je zmotilo

18. jun. 2024, ob 09.57
2188
70 SEK

S PU Novo mesto sporočajo, da so policisti obravnavali štirinajst dogodkov iz področja javnega reda, od tega štiri kršitve javnega reda in miru na javnem kraju.

Oškodovanca pljunil, ga udaril in mu raztrgal majico

Nekaj po pol četrti uri popoldne je voznik, ki je peljal od Grmovelj proti Dobruški vasi, zaradi tesnega prehitevanja in izsiljevanja prednosti moral ustaviti svoje vozilo, da ni prišlo do prometne nesreče. Do njega je pristopil voznik drugega vozila (svetlo modri Audi A4 karavan, celjskih tablic) ter po navedbah oškodovanca vanj pljunil, ga udaril in raztrgal majico. Okoliščine še preverjajo, policisti pa bodo zoper uporabnika modrega audija, 29-letnika iz okolice Škocjana, uvedli postopek o prekršku zaradi kršitve zakona o varstvu javnega reda in miru.

Postopali v okolici dijaškega doma in vznemirjali dijake

Policisti so na Šmihelski cesti zvečer legitimirali pet mladostnikov, starih med 15 in 17 let, zaradi prijave, da naj bi postopali v okolici dijaškega doma in vznemirjali dijake. Po zaključenem postopku in opravljenem razgovoru s policisti je peterica odšla proti domu.

Po naselju se je vozil s kolesom

Policisti iz Šentjerneja so zvečer posredovali v Mihovici, ker naj bi 44-letnik udaril sedemletnika, ki se je po naselju vozil s kolesom. Vožnja s kolesom je 44-letnika tako zmotila, da ga je udaril. Starši so poškodovanega odpeljali na pregled v bolnišnico. Policisti bodo na podlagi ugotovitev pregleda za 44-letnika uvedli postopek o prekršku ali pa napisali kazensko ovadbo (če bodo ugotovljene telesne poškodbe).

To so kraji, kjer lahko opazujete najlepše sončne zahode na svetu
Sončni zahodi so ena tistih naravnih lepot, ki očarajo vsakogar. Ne glede na to, kolikokrat v življenju vidimo lep sončni zahod, ga je vedno prijetno videti in se ga nikoli ne naveličamo. Čarobn

N. D.; Foto: arhiv

2188
70 SEK