• C Novo mesto
  • 01:30
  • Ned, 22.05.2022

V Sevnici iščejo naj športnike

Občina Sevnica, Javni zavod za kulturo, šport, turizem in mladino Sevnica ter Športna zveza Sevnica pozivajo vse upravičence, da podajo predloge za priznanja na področju športa v občini Sevnica v letu 2013.

SEVNICA – Priznanja bodo podelili najboljšemu športniku, športnici, športni ekipi in športni osebnosti za dosežene športne rezultate v lanskem letu. Zaradi doseženih izrednih uspehov na posameznem področju se lahko priznanje dodeli v ustrezni dodatni kategoriji.

 

Kandidate za prejemnike priznanj lahko predlagajo klubi, društva in druge športne organizacije, javni zavodi, pravne osebe s sedežem na območju občine Sevnica ter občanke in občani sevniške občine. Kandidati za priznanja morajo imeti stalno bivališče oziroma sedež na območju občine Sevnica in v preteklem letu doseči odmevne športne rezultate. Kandidati za priznanje športna osebnost leta morajo s svojim večletnim delom znatno prispevati k razvoju športna v občini Sevnica.

 

Prijavnice morajo predlagatelji oddati v pisni obliki na naslov Športna zveza Sevnica, Prvomajska ulica 15, 8290 Sevnica ali na naslov elektronske pošte Športne zveze  Sevnica do sobote, 18. januarja 2014 do 12. ure. Podrobnejše besedilo razpisa je objavljeno na spletnih straneh občine, Športne zveze Sevnica in KŠTM Sevnica.

 

Postopek razpisa, izbora in podeljevanje priznanj izvede predsedstvo Športne zveze Sevnica. Zaključna prireditev s podelitvijo priznanj bo predvidoma v četrtek 13. februarja 2014 z začetkom ob 18. uri v Kulturni dvorani Sevnica.

 

Občinska uprava Občine Sevnica