V svoji delavnici je umrl čevljar Huso

13. jun. 2024, ob 12.54
Posodobljeno pred 2 mesecema
28
70 SEK

Danes smo v naši skupnosti z žalostjo izvedeli, da nas je zapustil Huso, človek, ki je s svojo prisotnostjo in duhom vsak dan razveseljeval svoje kolege in prijatelje. Huso je bil znan po svojem edinstvenem humorju, toplini in neskončni dobri volji, ki je obogatila življenja vseh, ki so ga poznali.

Vsako jutro je Huso popil kavo s svojimi sodelavci, kjer je smeh vedno odmeval po prostoru. Njegove šaljive pripombe in neumnosti, ki jih je počel s prijatelji, so bile stalnica, ki so jo vsi pričakovali in cenili. Njegov prijatelj ga je opisal z ganljivimi besedami: “Bil si velik in dober človek. Hvala ti, da si mi dovolil, da sva lahko bila prijatelja. Tvoje današnje jutranje kave in tvojih besed ne bom nikoli pozabil.”

Huso je bil človek, ki je znal vsem okoli sebe pričarati nasmeh na obraz. Njegove besede ob jutranji kavi, izrečene s hudomušnim tonom, bodo ostale v spominu mnogih: “Sanjajo sam, da me bo danes ena budala zajebavala,” je pogosto rekel in s tem nasmejal vse prisotne.

V tragičnem preobratu dogodkov je Huso preminil tam, kjer je preživljal veliko časa in se počutil najbolj domače – v svoji delavnici. Čeprav nas je njegovo nenadno slovo globoko pretreslo, nas tolaži misel, da je bil obdan z delom, ki ga je imel rad.

Huso je zapustil neizbrisno sled v življenjih vseh, ki so ga poznali. Njegova dobrota, humor in prijateljstvo bodo za vedno ostali z nami. Njegov odhod je velika izguba za vse nas, ki smo ga imeli radi in spoštovali.

To so kraji, kjer lahko opazujete najlepše sončne zahode na svetu
Sončni zahodi so ena tistih naravnih lepot, ki očarajo vsakogar. Ne glede na to, kolikokrat v življenju vidimo lep sončni zahod, ga je vedno prijetno videti in se ga nikoli ne naveličamo. Čarobn

28
70 SEK