• C Novo mesto
  • 12:49
  • Pon, 24.01.2022

V tem šovu bomo ponovno videli Carmen Osovnikar iz Sanjskega moškega

Carmen Osovnikar je bila zagotovo ena najbolj prepoznavnih udeleženk resničnostnega šova Sanjski moški, ki smo si jo po tem, da je brez dlake na jeziku, zapomnili prav vsi. Da jo bomo v kratkem lahko spet videli na naših televizijskih zaslonih, pa je na svojih družabnih omrežjih pred dnevi svojim sledilcem sporočila kar sama. Če se že veselite in nestrpno pričakujete njen nastop, preberite, v katerem slovenskem resničnostnem šovu jo boste najverjetneje lahko videli.

Carmen se vrača na TV

S svojo objavo na družbenih omrežjih je Carmen sprožila veliko vprašanj in ugibanj, kje jo bomo lahko spet videli. Svojim sledilcem je namreč sporočila: »Carmen se vrača na TV, spet grem v en šov.” S tem je očitno namignila, da se zna pojaviti prav v resničnostnem šovu Kmetija, ki se po dveh letih ponovno vrača na POP TV. Carmen svoje udeležbe v šovu sicer še ni uradno potrdila, a njeni sledilci so trdno prepričani, da gre prav za šov Kmetijo, saj se njeno sporočilo ujema s časom načrtovanja nove sezone Kmetije.

Ustvarjalci šova so napovedali, da se bo v vlogi voditeljice ponovno preizkusila Natalija Bratkovič, v šovu pa naj bi sodelovali tudi številni znani Slovenci. Vse kaže, da bo med njimi tudi Carmen, vsekakor pa upamo, da čimprej dobimo še njeno uradno potrditev.

NaDlani.si; Foto: arhiv